Pedagogisch veiligheidsmedewerker - 28 uur
Horizon

Wat ga je doen

Veiligheid is een vak apart en al helemaal als veiligheidsmedewerker in de jeugdzorg! Dynamisch is het woord dat van toepassing is op onze branche en daardoor ook de rol waarop jij solliciteert!
Wil je eens in een hele andere setting werken als veiligheidsmedewerker en kan jij naast het creëren van een veilige omgeving het verschil maken voor onze jongeren? Sta jij je mannetje of vrouwtje en draai jij je handen er niet voor om in diensten te werken?
Dan hebben wij een uitdagende functie voor je op onze locatie Harreveld in Gelderland voor 28 uur per week!

Wat ga je doen
De werkzaamheden worden uitgevoerd op en rond het terrein. Je bent meer dan een beveiliger, wilt ook voor de jongeren een luisterend oor zijn en pakt alles aan om te zorgen dat de locatie top draait. Dat kan variëren van administratie, gang van zaken controleren in en om de groepen en klusjes oppakken. Bij ongeregeldheden treed je handelend op om de rust te herstellen. In deze functie werk je in wisselende diensten (dag-, avond- en nachtdiensten)

Locatie Harreveld biedt zorg aan jeugdigen met ernstige gedragsproblemen en om deze op weg te helpen naar een waardevolle plek in onze samenleving. Pedagogisch medewerkers, gedragswetenschappers en psychiater werken samen met de jeugdigen. Maar ook de ouders hebben een belangrijke rol. Opvoeding, onderwijs, training, en therapie zijn de elementen van de behandeling. Met ambulante, open en gesloten jeugdzorg willen wij nog meer kansen bieden voor jeugdigen die er zonder hulp niet uit komen.
In Harreveld (Gelderland) hebben we de gesloten locatie Anker (Jeugdzorgplus), de open locatie Prisma en de Gezinsbehandeling. De locaties Anker en Prisma spelen in op de maatschappelijke ontwikkelingen ten aanzien van open, gesloten en ambulante jeugdzorg en de daarbij behorende dynamiek. We willen de beste in Nederland zijn door het bieden van hoog specialistische jeugdzorg.

Wat vragen wij van jou
  • Je bent in het bezit van een MBO diploma (veiligheid of een pedagogische richting) en minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je kunt goed omgaan met agressie en alarmsituaties, beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en bent altijd alert op veiligheid, je hebt ervaring met pandbeveiliging;
  • Je blijft rustig, bent stressbestendig, hebt van nature gezag en weet op een pedagogische wijze om te gaan met jongeren;
  • Je bent in het bezit van een EHBO-diploma en diploma bedrijfshulpverlening of je bent bereid om dit te behalen;
  • Als persoon ben je een doorzetter, flexibel, enthousiast en sta je stevig in je schoenen.
Kom je bij ons werken? Dan vragen wij om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wat bieden wij jou
  • Een prettige en toegankelijke werksfeer in een dynamisch team waar samenwerking voorop staat;
  • Salaris conform CAO Jeugdzorg, de functie is ingedeeld in schaal 5. Het salaris bedraagt minimaal €1991,81 en maximaal €2816,77 bruto per maand bij een fulltime (36 uur per week) dienstverband;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%, een pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, korting op allerlei culturele activiteiten via CultuurWerkt, fietsplan, bijdrage werkgever t.b.v. zorgverzekering en 200 vakantie-uren per jaar bij 36 uur per week;
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg.

Solliciteer en contact
Ben jij de Veiligheidsmedewerker die zich in dit profiel herkent en denkt "dit is mijn volgende uitdaging!"? Solliciteer dan direct! Jouw CV en motivatiebrief ontvangen we graag via de knop "Direct solliciteren" op onze website. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anja Winters, Afdelingshoofd, via telefoonnummer 054 4394444.

Interne kandidaten hebben voorrang in deze procedure bij gelijke geschiktheid. Voor iHUB is diversiteit en inclusiviteit binnen de organisatie waardevol. Sollicitanten die een afspiegeling zijn van onze eigen cliënten (culturele, etnische en seksuele diversiteit en/of ervaringsdeskundigheid met de problematiek en hulpverlening) zijn van harte welkom.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Horizon
Locatie Harreveld, locatie van Horizon Jeugdzorg en Onderwijs
Postcode 7135JJ
Stad Harreveld
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Medewerker Veiligheid & Toezicht
Publicatiedatum 07-09-2021
Reageer voor 21-10-2021
Nummer 70909

Horizon

Samen bouwen aan de toekomst Echt contact hebben met jongeren, daar begint alles mee in Avenier. Dat is een voorwaarde om jongeren met ernstige gedragsproblemen op weg te helpen naar een waardevolle plek in onze samenleving. Pedagogisch medewerkers, gedragswetenschappers, docenten, trainers en Individueel Trajectbegeleiders werken samen met de jongeren. Maar ook de ouders hebben een belangrijke rol. Opvoeding, onderwijs, training, en therapie zijn de elementen van de behandeling. Met ambulante, open, gesloten en justitiële jeugdzorg willen wij nog meer kansen bieden voor jongeren die er zonder hulp niet uit komen. We hebben locaties in Zutphen, Harreveld en Sassenheim.

Meer over Horizon