Pedicure
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Ben jij een ondernemende pedicure met passie voor je vak? Ben jij een flexibele collega die snel kan schakelen en ruime ervaring heeft op het gebied van voetverzorging? Dan zoeken wij jou! Marga Klompé zoekt op korte termijn een Pedicure 16 uur per week en flexibel inzetbaar op diverse locaties

Jij werkt als pedicure zelfstandig binnen diverse locaties van Marga Klompé (voornamelijk regio Aalten – Winterswijk). Je behandelt op de groepswoningen en de afdelingen een grote diversiteit aan cliënten met zowel somatische als psychogeriatrische problematieken. Je houdt je bezig met de gewone en medisch noodzakelijke voetverzorging. Je hebt regelmatig contact met de medewerkers van de afdelingen, de groepswoningen en eventueel (para)medici t.b.v. afstemming en preventie van de voetzorg aan de cliënten op onze locaties. Daarnaast verwachten we van je dat je een bijdrage levert aan deskundigheidsontwikkeling met betrekking tot het eigen vakgebied en de cliëntenzorg. Je ontvangt leiding van de regiomanager.

Functie eisen

Wij vragen van jou een afgeronde mbo-3 opleiding pedicure, aangevuld met de opleiding tot medisch pedicure op mbo-4 niveau. Je bent aangesloten bij een branchevereniging (ProVoet) en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister voor pedicures. Daarnaast is werkervaring binnen de ouderenzorg vereist.
Je werkt zelfstandig, gestructureerd en kunt goed samenwerken in teamverband. Daarnaast kun je jouw kennis overdragen, ben je klantgericht, ondernemend en beschik je over goede communicatieve vaardigheden en invoelend vermogen. Je bent flexibel inzetbaar, in het bezit van een rijbewijs en auto en bereid om op verschillende locaties te werken. De ruimte en benodigde apparatuur wordt door Marga Klompé ter beschikking gesteld (overname eigen apparatuur is bespreekbaar). De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

Samen zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten en bezoekers. Kom jij ons team versterken? Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd, voor 16 uur per week, voor de duur van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Je wordt ingeschaald in FWG 35 (€ 1.960 – € 2.845) van de CAO VVT.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij:
- een open werksfeer en een team met leuke collega’s;
- 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld;
- prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, aanschaf digitale middelen zoals een iphone, tablet of laptop, korting op diverse sportscholen, fiscale uitruil van de reiskosten, arrangementen voor schadeverzekeringen en deelname aan een collectieve zorgverzekering.

Bijzonderheden

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Peter Stevens, regiomanager Oost Gelre, bereikbaar via telefoonnummer 06–23665149. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl

Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 21 juni a.s. door te klikken op onderstaande sollicitatiebutton. De gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 14 juni tussen 14.30 en 17.00, dus reserveer deze tijd alvast in je agenda.

Type Vacature
Intern nummer 147
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 12-05-2021
Reageer voor 21-06-2021
Ingangsdatum 12-05-2021
Nummer 68212

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)