Persoonlijk Ondersteuners
Baalderborg Groep

Persoonlijk  Ondersteuners 27 uur
MVB zorg en/of begeleidend

Waar ga je werken?
De Bekke in Rijssen biedt zorg en ondersteuning aan cliënten met een verstandelijke beperking. De begeleiding wordt vorm gegeven door een veilige, gestructureerde leefomgeving waarbij 24 uur zorg geboden word. Daarnaast is er  aandacht voor sociale vaardigheden, onderhouden van het sociale netwerk en het stimuleren van deelname aan activiteiten in de lokale gemeenschap.

Wat ga je doen?
Als persoonlijk ondersteuner ben je  verantwoordelijk voor de gezamenlijke doelen van het ondersteuningsplan,  dagelijkse zorg en begeleiding van de matige verstandelijke en/of lichamelijk beperkte cliënten. De begeleiding is erop gericht de zelfstandigheid van de cliënten te bewaren of te vergroten afgestemd op hun mogelijkheden en behoeften. Waar nodig worden ADL-taken overgenomen. Zelfredzaamheid, medezeggenschap en het sociale netwerk zijn belangrijke items waar je als begeleider een rol in speelt.

Uitgebreide functieomschrijving

Wat breng je mee?

  • Een relevante beroepsopleiding op minimaal niveau 4.
  • Kennis en ervaring in de Gehandicaptenzorg, aangevuld met aantoonbare vakkennis.
  • Een duidelijke zorgvisie ten aanzien van mensen met een verstandelijke- en lichamelijke beperking.
  • Je kunt reflecteren op je eigen handelen.
  • Je bent een doortastende persoonlijkheid die in staat is om te kijken achter de vraag van de cliënt om samen een stapje voorwaarts te kunnen zetten.
  • Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend.

Wat hebben wij jou te bieden?
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 40 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.902,- op basis van 36 uur.

Wat je verder nog moet weten.
De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van één jaar, het behoort tot de mogelijkheid voor een vast contract.

Je wordt via mail op de hoogte gehouden, maar noteer alvast  2 september a.s. in je agenda.
Binnen onze organisatie zijn mogelijkheden voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.
Een organisatie die wil investeren in medewerkers en het beste eruit wil halen. Heb je passie voor de zorg dan kan je deze hier zeker kwijt.

VOG
De Baalderborg Groep is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, locatie de Bekke in Rijssen
Postcode 7461BJ
Stad Rijssen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 27
Uren tot 27
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Angela Rupert, teamleider te bereiken via het telefoonnummer 06-50000610.
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 03-08-2020
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 26-08-2020
Nummer 53952
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep