Persoonlijk begeleider - Boerderij Roelvink Schalkhaar
De Parabool

De Parabool is met 400 medewerkers een Sallandse organisatie met korte lijnen. Wij ondersteunen mensen met een verstandelijke beperking, zodat zij een volwaardige plek in de samenleving vinden. Samen willen we ontdekken hoe wij hen het beste kunnen ondersteunen. Dit doen wij en dat voelen zij. Niet eenmalig of speciaal, maar dagelijks en gewoon. Dat maakt ons bijzonder!

Binnen boerderij Roelvink wonen 7 cliënten. In de boerderij is een gezamenlijke keuken, woonkamer en tuin. Daarnaast wonen er 4 cliënten in de naastgelegen duo-woningen.  De leeftijd van de cliënten varieert tussen de 21 en 75 jaar. Wij zoeken een:

Persoonlijk Begeleider

24 uur per week

Wat ga je doen?

 • Als persoonlijk begeleider lever je een bijdrage aan de begeleiding en verzorging van de cliënten in hun woonsituatie op grond van het individuele ondersteuningsplan. Voor een deel van deze clienten ben je ook verantwoordelijk voor het opstellen hier van en het onderhouden van contact met externen als familie en dagbesteding.
 • Je biedt zowel individuele als groepsbegeleiding.
 • Je hebt een signalerende functie met betrekking tot veranderingen bij de cliënt en zijn omgeving en onderneemt waar nodig actie.
 • Je werkt zelfstandig en in teamverband.
 • Je werkt in een dienstenpatroon met onregelmatige tijden en slaapdiensten. De slaapdiensten worden gezamenlijk met het team Oerdijk 108c en Oerdijk 106 ingevuld.

Wie neem jij mee als persoon?

 • Je hebt een afgeronde zorgopleiding op MBO niveau 4 en minimaal 1 jaar ervaring in de gehandicaptenzorg.
 • Je werkt transparant en kunt goed reflecteren op eigen en andermans handelen en zo je eigen en gezamenlijke ontwikkeling te vergroten.
 • Je hebt prima sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt doorzettingsvermogen, geduld, humor en een empathisch vermogen.

Wat bieden we jou?

 • Een uitdagende baan vol afwisseling voor de duur van 9 maanden voor 24 uur per week, met mogelijkheid tot verlenging.
 • Een uitdagende baan vol afwisseling voor de duur van 9 maanden voor 24 uur per week, met mogelijkheid tot verlenging.
 • Het salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 40, max. € 2.993,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
 • Een werkomgeving waar nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen en zich herkennen in onze kernwaarden Persoonlijk, Deskundig, Betrouwbaar én Samen!
 • Een ruime onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Werken bij één van de Beste Werkgevers van 2020!

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met jouw toekomstige collega’s op de boerderij via 0570-609005. Ze zijn te bereiken op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30-20.30 uur en maandag en woensdag na 15.30 uur.

Sla jij je vleugels uit bij de Parabool? Maak er werk van!

Enthousiast geworden van de vacature? Wacht dan niet en stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 29 november via de sollicitatiebutton, dan spreken wij jou gauw! De gesprekken vinden plaats op dinsdag 7 december 2021.

Voor deze vacature wordt tegelijk in- en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

 

.

.

.

Type Vacature
Organisatie De Parabool
Locatie Woonvorm Boerderij Roelvink Schalkhaar
Postcode 7433 PB
Stad Schalkhaar
Werkveld Gehandicapten- en Ouderenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Neem voor meer informatie contact op met jouw toekomstige collega’s op de boerderij via 0570-609005. Ze zijn te bereiken op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30-20.30 uur en maandag en woensdag na 15.30 uur.
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 23-11-2021
Reageer voor 06-12-2021
Ingangsdatum 23-11-2021
Nummer 73080
Doorsturen Bekijk PDF

De Parabool

Als kleine nuchtere organisatie voelen wij ons al jaren thuis in Salland. Om ons heen zien wij de zorg verzakelijken. Grote fusies, papierstapels, bureaucratisering, loketten. Bij De Parabool willen wij willen vooral onszelf blijven: een organisatie waar de mens centraal staat. Waar je als individuele medewerker wordt gezien en het beste van jezelf kunt laten zien.

Meer over De Parabool