Persoonlijk begeleider - De Holtstee
Cosis

Wat vinden we belangrijk?

Het team van locatie Holtstee is op zoek naar twee positief ingestelde Persoonlijk Begeleiders met doorzettingsvermogen voor 24 uur per week. Eén vacature ter vervanging van zwangerschapsverlof en één vacature voor onbepaalde tijd.

Ik vind het fijn als mijn begeleiding altijd in de nabijheid aanwezig is. Als ik een vraag heb of als ik ergens mee zit, dan wil ik dit graag met mijn begeleiding kunnen bespreken. Voor mij is het belangrijk dat ik duidelijkheid heb, zodat ik goed weet wat wel en niet kan. Ik krijg van mijn begeleiding de ondersteuning die ik nodig heb om een zo gewoon mogelijk leven te leiden.

Wij als collegas vinden het belangrijk dat je een positieve houding aanneemt, maar ook vakmanschap en professionaliteit toont. Wij zijn betrokken en verwachten dat je de toegewezen cliënten zorgvuldig coördineert en ons informeert over het begeleidingsproces. Tevens kan je feedback ontvangen en geven en zorg je voor samenwerking met de cliënt, het cliëntsysteem en betrokken zorgverleners. Tot slot hopen we dat je enthousiast, creatief en leergierig bent met een gezonde dosis humor.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op mbo-4 niveau;
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Een rijbewijs/auto; Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen;
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Dezelfde salarisschaal als je collegas Persoonlijk Begeleider minimaal € 1.963,00 en maximaal € 2.902,00 volgens FWG 40 van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Eén vacature ter vervanging van zwangerschapsverlof en één vacature voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt interessante extras zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Je hebt ruimte voor initiatieven en innovatie; jouw inbreng doet er toe!
 • Een team waarin teamprestatie en plezier in het werk vanzelfsprekend zijn.
 • Collega's die net als jij alles uit de dag halen.

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer voor 22 juli 2020.

Je kunt solliciteren via de button solliciteren  op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Lisa van Veenendaal, Teamcoördinator,  telefoonnummer 0683284767. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht / WhatsApp bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?
Breng een bezoek aan de website van locatie de Holtstee.

Meer weten over werken bij Cosis?
Op deze locatie komen meerdere cliëntprofielen voor, namelijk Koen en Geesje. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan hier!

Type Vacature
Intern nummer 2020-1357
Organisatie Cosis
Locatie Holtstee
Postcode 7824TA
Stad Emmen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 25-06-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 22-07-2020
Nummer 53532

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis