Persoonlijk Begeleider / Hoef 3-4 / 27 uur
Elver

Wat ga je doen?

Op de Hoef 3 wordt zorg en begeleiding gegeven aan zes bewoners met een ernstige verstandelijke beperking met daarnaast moeilijk verstaanbaar gedrag en ouder wordend/ dementie. De begeleiding is sterk gericht op structuur, voorspelbaarheid, overzicht en rust bieden aan een groep met individuele aandacht. Het is geen groep die samen van alles onderneemt. Dit met als doel om de individuele bewoner, die erg kwetsbaar is op sociaal/emotioneel gebied, een veilige en vertrouwde woon/leefomgeving te geven.

Op de Hoef 4 wonen zes bewoners met een licht, matig en ernstig verstandelijke beperkingen. Met daarnaast een lichamelijk handicap of psychische en/of stemmingsstoornis en ouder worden bewoner. Het is een open woongroep met aanpassingen voor lichamelijke gehandicapte bewoners. De ondersteuning de geboden wordt richt zich met name op het creëren van een gezellige, sfeervolle en rustige woonomgeving, waarbij overzicht en voorspelbaarheid belangrijk zijn. Er is veel hulp nodig bij ADL en het invulling geven aan de dag. Het is zowel lichamelijk als emotioneel een kwetsbare groep bewoners met een laag levenstempo. Sociale interacties zijn belangrijk en worden waar nodig gestimuleerd, ook buiten de woongroep. Dit alles met als doel de bewoners, alle op hun eigen manier, een vertrouwde, huiselijke woonomgeving te bieden met behoud van zoveel mogelijk eigen inbreng en zelfstandigheid.

Waarom hier werken?
Wij zijn een leuk en gezellig, zelfsturend team die uitdagingen niet uit de weg gaat. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en leren? Hoef ¾ is een diverse woongroep met zowel begeleiding en zorg, waarbij de zorgvragen voorop staan. Sta jij stevig in je schoenen en houd jij van aanpakken dan zijn wij op zoek naar jou. En verwelkomen wij je graag in ons enthousiaste team.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als Persoonlijk begeleider binnen een zelfstandig werkend team. Wij werken op de woning met dag, avond en weekenddiensten. Dit houdt in dat je samen met je team verantwoordelijk bent voor de groep. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega's. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk te werken vanuit de driehoek.

Als Persoonlijk Begeleider ben jij de belangenbehartiger van een aantal bewoners en coördineer je de zorgverlening om hen heen. Jij stelt het zorgplan voor de bewoner op aan de hand van functionele aanwijzingen van meerdere disciplines en bevindingen van collega's in je team. Je bewaakt de uitvoering van de gemaakte afspraken en koppelt dit tijdig terug naar je collega's. Daarnaast neem je deel aan multidisciplinair overleg en zorgplanbesprekingen.

Wat vragen wij van jou?
  • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt.
  • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep en kennis heeft van autisme.
  • Jij bent in het bezit van een rijbewijs, omdat wij met de bewoners vaak op pad gaan voor activiteiten buiten het terrein.
  • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 4. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Verzorgende IG, Verpleegkundige, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

Wat bieden wij jou?
  • Je werkt 27 uur per week.
  • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een medicatie- en epilepsiecursus.
  • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
  • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
  • Als Persoonlijk Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 40 tussen de € 2.236,- en € 3.154,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
  • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega's van Hoef 3-4 via [email protected] of 0314-696904.

Je hebt tot vrijdag 20 mei 2022 de tijd om te reageren op deze vacature.
De datum voor de selectiegesprekken volgt.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.
*Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer info
De Hoef 3/4
0314-696904
[email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 27
Uren tot 27
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 02-05-2022
Reageer voor 20-05-2022
Nummer 110545

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver