Persoonlijk begeleider - Reestlanden Meppel
Cosis

Introductie en uren

Het team van locatie Reestlanden is wegens uitbreiding van formatie op zoek naar een Persoonlijk Begeleider voor 24 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Ik als cliënt woon op een locatie waar de groep wat kleiner is. We hebben een gezamenlijke huiskamer en dat vind ik fijn, want ik vind het namelijk belangrijk om gezellig samen dingen te kunnen doen. Ik heb hulp van de begeleiding nodig bij het aan- en uitkleden en bij mijn lichamelijke verzorging. De begeleiding maakt tijd voor mij als ik verdrietig ben en dat vind ik erg prettig, want ik merk dat ik niet alles meer begrijp. Bij hen kan ik op zon moment mijn verhaal kwijt.

Wij als collegas vinden het belangrijk dat je een positieve houding aanneemt, maar ook vakmanschap en professionaliteit toont. Wij zijn betrokken en verwachten dat je de toegewezen cliënten zorgvuldig coördineert en ons informeert over het begeleidingsproces. Tevens kan je feedback ontvangen en geven en zorg je voor samenwerking met de cliënt, het cliëntsysteem en betrokken zorgverleners. Onze clienten hebben steeds meer tijd nodig voor de dagelijkse dingen en wij bieden steeds meer hulp en ondersteuning bij ADL en verzorging.

Wat vragen we van je?

  • Een afgeronde relevante opleiding op mbo-4 niveau. Aanvullend op MZ opleiding is IG opleiding een pré;
  • Kennis van methodiek Urlings of bereid zijn tot scholing hierin;
  • Kennis en ervaring/affiniteit met problematisch ouder wordende cliënten;
  • Een rijbewijs;
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
  • Dezelfde salarisschaal als je collegas Persoonlijk Begeleider minimaal € 1.963,00 en maximaal € 2.902,00 volgens FWG 40 van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Je krijgt interessante extras zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
  • Je hebt ruimte voor initiatieven en innovatie; jouw inbreng doet er toe!

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer dan voor 4 december 2020.

Je kunt solliciteren via de button solliciteren op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel dan met Ada Post, Coördinerend medewerker, op telefoonnummer 06-30066838. (Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.)

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Breng een bezoek aan de website van locatie Reestlanden.

Type Vacature
Intern nummer 2020-1526
Organisatie Cosis
Locatie Reestlanden
Postcode 7941 EX
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 19-11-2020
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 04-12-2020
Nummer 56063

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis