Persoonlijk begeleider - Zuiderslot
Cosis

Wat vinden we belangrijk?

Het team van locatie Zuiderslot is op zoek naar een Persoonlijk begeleider die kan werken volgens de driehoekskunde, voor 24 uur per week.

Ik vind het fijn als mijn begeleiding in de nabijheid aanwezig is. Als ik een vraag heb of als ik ergens mee zit, dan wil ik dit graag met mijn begeleiding kunnen bespreken. Voor mij is het belangrijk dat ik duidelijkheid heb, zodat ik goed weet wat wel en niet kan. Ik krijg van mijn begeleiding de ondersteuning die ik nodig heb om een zo gewoon mogelijk leven te leiden.

Wij als collegas vinden het belangrijk dat je een positieve houding aanneemt. Je staat stevig in je schoenen en laat je niet snel uit het veld slaan. Je staat open voor veranderingen en feedback. Je bent flexibel in zowel begeleidingsstijlen als inzet in het rooster. Je blijft onvoorwaardelijk ondersteuning bieden aan de cliënt. Wij zijn betrokken en verwachten dat je ons informeert over het begeleidingsproces. Tot slot hopen we dat je enthousiast, creatief en leergierig bent en een gezonde dosis humor meebrengt.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op MBO niveau 4.
 • Enkele jaren werkervaring op een woonlocatie.
 • Je kunt werken volgens de driehoekskunde.
 • Een rijbewijs/auto.
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning
 • Dezelfde salarisschaal als je collegas Persoonlijk begeleider minimaal € 1.963,-- en maximaal € 2.902,-- volgens FWG 40 van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt interessante extras zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan (bij tijdelijkheid is dit niet van toepassing) en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Je hebt ruimte voor initiatieven en innovatie; jouw inbreng doet er toe!
 • Een team waarin teamprestatie en plezier in het werk vanzelfsprekend zijn.
 • Collega's die net als jij alles uit de dag halen.

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer voor 22 oktober aanstaande. Een gesprek met de cliënten/familieraad , en/of het bestuur van het ouder initiatief, kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.

De sollicitatiegesprekken worden gehouden op maandag 26 oktober aanstaande.

Je kunt solliciteren via de button solliciteren op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel dan met Martine Stolp, op telefoonnummer 06 83 22 21 32.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?
Wil je meer weten over je nieuwe werkplek? Breng een bezoek aan de website van locatie Zuiderslot

Type Vacature
Intern nummer 20201462
Organisatie Cosis
Locatie Zuiderslot
Postcode 9673 GW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 13-10-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 22-10-2020
Nummer 55350

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis