persoonlijk begeleider, 18-29 uur per week, Silvolde
Estinea

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Het zelfredzaamheidsniveau van de cliënten op de Laan van Schuylenburch varieert van lichte ondersteuning tot volledige overname in verband met lichamelijke beperking. Naast een verstandelijke beperking zijn er cliënten met een nierziekte, psychiatrisch ziektebeeld, epilepsie, autisme of niet aangeboren hersenletsel. Een aantal cliënten doet naast hun individuele activiteiten ook graag activiteiten samen, zoals wandelen, spelletjes (van voetbalspel tot gamen).

 

Waar kom je te werken?

De locatie is een 24-uursvoorziening op de derde verdieping van Zorgcentrum “De Schuylenburgh”, aan de rand van het dorp maar midden in het groen.  Er wonen 12 cliënten met allemaal een eigen appartement. Daarnaast zijn er twee gemeenschappelijke ruimtes. De mensen die je begeleidt zijn tussen 30 en 76 jaar oud en het cognitieve niveau varieert van matig verstandelijk beperkt tot licht verstandelijk beperkt.

 

In het zorgcentrum werken wij samen met AZORA, zij vergzorgen de nachtzorg op onze locatie, onze diensten vallen tussen 07:00 en 23:00 uur. Wij draaien geen nacht of slaapdienst.

 

Je werkt in een enthousiast team met betrokken collega’s. Met elkaar ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de cliënten. Jullie kennen elkaars sterke punten, zo werkt jouw team optimaal samen. Wanneer het nodig is, kun je snel extra deskundigheid inzetten. Bijvoorbeeld van een gedragskundige of iemand van de ondersteunende diensten. Onze collega’s staan voor elkaar klaar.

 

Functie eisen

Wie ben jij?
Jij denkt in mogelijkheden. Je bent een persoonlijk begeleider die oprechte aandacht heeft voor de cliënten. Je ondersteunt mensen met een beperking om hun eigen keuzes te maken en het beste uit zichzelf te halen, zodat zij zo zelfstandig mogelijk zijn.

Pas jij bij Estinea?

  • Je hebt een relevant diploma op MMZ-niveau 4 of gelijkwaardig.
  • Je hebt ervaring in het werken met ondersteuningsplannen.
  • Je begrijpt het belang van samenwerking met het netwerk van een cliënt en weet hoe je die actief houdt, vergroot en versterkt.
  • Je vindt het vanzelfsprekend om jezelf een spiegel voor te houden, om samen te werken en om je collega’s aan te spreken op hun verantwoordelijkheden.
  • Je staat er, ook op momenten dat het spannend wordt.

 

Inschaling

Wat bieden wij?
Je krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om je kennis en kwaliteiten breed in te zetten. Binnen je team en onze organisatie, want Estinea is een lerende organisatie.

 

Past Estinea bij jou?

  • Je krijgt een contract van 18 tot 28,8 uur. Een contract voor onbepaalde tijd behoord tot de mogelijkheden of je zet je huidige dienstverband binnen Estinea voort.
  • De inschaling is in FWG 3.0 conform schaal 40 CAO Gehandicaptenzorg.
  • Je krijgt prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens een meerkeuzesysteem. Dit betekent dat je zelf aanvullende arbeidsvoorwaarden kunt kiezen die passen bij jouw persoonlijke situatie.
  • Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering en vakantiegeld
  • Je werkt bij een organisatie met het ‘Beste werkgevers Keurmerk’

 Bijzonderheden

Is Estinea jouw nieuwe werkplek?
Zijn wij op zoek naar jou? Reageer dan vandaag nog. We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze uitdagende en afwisselende baan. Reageer vóór 28 oktober met de knop ‘Solliciteer direct!’.

Heb je nog vragen over deze vacature? Bel via telefoonnummer 088-4950250 de afdeling personeel en organisatie. De eerste gesprekken vinden plaats op 3 november in de middag.

 

Om in aanmerking te komen voor een functie bij Estinea, vragen wij je bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Estinea
Locatie Wonen Laan van Schuylenburch
Postcode 7064AL
Stad Silvolde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 14-10-2020
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 29-10-2020
Nummer 55400

Estinea

We zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Mensen die - met steun van familie en vrienden - volop meedoen in de samenleving. Ieder op zijn of haar eigen niveau en in zijn of haar eigen tempo. Estinea ondersteunt hen bij wonen, leren en werken. Zo gewoon en zo zelfstandig mogelijk. De mensen die wij ondersteunen wonen in individuele appartementen, meestal midden in de woonwijk. Bij Estinea werken ongeveer 800 betrokken medewerkers. Professionals die met passie hun werk doen en zich elke dag inzetten voor de circa 900 mensen die een beroep op ons doen. Daarnaast werken er ook ruim 425 enthousiaste vrijwilligers. Onze medewerkers staan dichtbij de mensen die zij ondersteunen. Zij werken in zelfsturende teams, die nauw samenwerken met ouders/vertegenwoordigers, familie en vrienden. De organisatiestructuur van Estinea is plat en de lijnen zijn kort. Dit versterkt de mogelijkheden om oplossingen te bieden waar men echt iets aan heeft.

Meer over Estinea