Persoonlijk Begeleider | met ervaring in methodisch werken
Cosis

Functieomschrijving

Het team van de locatie Reestlanden is op zoek naar een persoonlijk begeleider voor gemiddeld 25 uur per week voor onbepaalde tijd. De ene bewoner help je om de dag fris en aangekleed te beginnen, de andere bewoner vraagt voor de zesde keer je naam. De volgende bewoner ondersteun je bij de toiletgang, daarna heb je een overleg gepland met de gedragswetenschapper, team coördinator en de verwant van een bewoner om het opgestelde zorgplan te bespreken. Dit zijn zo wat voorbeelden die je tegen kunt komen in het werken in De Reestlanden. Denk je: dit spreekt mij wel aan, lees dan verder.

De Reestlanden
De Reestlanden is een 24-uurs woonvoorziening voor ouderen met een verstandelijke beperking in Meppel. Er wonen 19 bewoners met allemaal hun eigen zorgvraag. De ADL zorg is een belangrijk onderdeel van de zorgvraag van de meeste bewoners. Bewoners beschikken over een eigen appartement en er zijn 2 groepsruimtes, waar ze elkaar kunnen ontmoeten, tv kunnen kijken en gezamenlijk te eten.

Ons team
Met een team van begeleiders, persoonlijk begeleiders, team coördinator, gedragswetenschapper en verschillende disciplines organiseren we de zorg rondom de bewoners. Vanuit de ouder wordende bewoner methodiek proberen we naadloos aan te sluiten op de zorgvraag van de bewoners. We werken in wisselende diensten volgens een rooster.

Jouw functie 
Als persoonlijk begeleider coördineer je de begeleiding en verzorging rondom de aan jou toegewezen bewoners. In nauwe samenwerking met bewoner/verwant stel je het zorgplan op. Je biedt samen met je collega’s een veilige/vertrouwde leefomgeving en hulp, toezicht of sturing bij de dagelijkse gang van zaken.

Functie eisen

Wat we vragen:

 • Je hebt minimaal een afgeronde en zorggerichte MBO4 opleiding.
 • Je hebt ervaring in het methodisch werken.
 • Je bent in staat de zorgvraag van een bewoner te vertalen in een zorgplan en doelen te formuleren.
 • Je hebt ervaring met ADL en woonbegeleiding.
 • Je bent bereid met de feestdagen en dag-, avond-, slaap- en weekenddiensten te werken.
 • Je voelt je goed in een zelfstandig team en voelt je verantwoordelijk om samen met je collega’s de taken op te pakken.
 • We vragen van al onze medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wat bieden wij?

 • Regelruimte en verantwoordelijkheid in een zelfstandig organiserend team.
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen.
 • Je ontvangt als persoonlijk begeleider een salaris van minimaal € 1.898,- maximaal € 2.807,- conform schaal 40 CAO Gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Een enerverende baan van gemiddeld 25 uur per week.
 • We starten met een contract voor een jaar. Bij goed functioneren en gelijkblijvende economische omstandigheden wacht je een contract voor onbepaalde tijd.
 • We hebben interessante extra’s voor je zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan. En natuurlijk een actieve personeelsvereniging met een afwisselend programma.

Interesse en sollicitatie

Wat denk je? Ik ga solliciteren?
Klik op de button “solliciteren” en stuur vóór 12 december 2019 je beste motivatiebrief en cv ooit en wellicht nodigen we je uit voor een gesprek op  17 december 2019 in Meppel. 

Vul het formulier in en maak je account aan. Mochten we iets vergeten zijn te benoemen wat wel relevant is voor jou om te weten, dan kun je telefonisch contact opnemen met Ada Post op 06-30066838. Neemt zij niet op, stuur een appje met je naam en beknopte vraag en zij belt je terug.

Wil je meer weten over Cosis: www.cosis.nu 

Type Vacature
Intern nummer 2019-1205
Organisatie Cosis
Locatie Reestlanden
Postcode 7941 EX
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 25
Uren tot 25
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ada Post op 06-30066838
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 22-11-2019
Reageer voor 12-12-2019
Nummer 49781

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis