Persoonlijk begeleider, 't Brock, Almelo
Aveleijn

Functieomschrijving

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en wil je je expertise graag inzetten op een locatie van Aveleijn in Almelo?
Dan willen wij jou graag ontmoeten!

Aveleijn zoekt per januari 2021 een

persoonlijk begeleider
(28 uur per week)

die het team op woonlocatie het Brock in Almelo komt versterken.

Waar ga je werken?
Het Brock is een 24-uursvoorziening, bestaande uit een viertal appartementencomplexen in de woonwijk Aalderinkshoek te Almelo. Op het Brock worden circa 40 cliënten, begeleid vanuit 4 verschillende teams. Je begeleidt cliënten in de leeftijd van 19 tot 70 met uiteenlopende problematiek en ondersteuningsvragen. In sommige gevallen is sprake van GGZ-problematiek.

Jij en de cliënt
Ben jij nieuwsgierig genoeg om steeds te kijken achter de vraag van de cliënt, samen te ontdekken hoe we nog een stapje kunnen zetten? Kun je dat vormgeven vanuit professie en echtheid en aansluiten bij de sociaal emotionele ontwikkeling en beleving van de cliënt? Gericht op wat wel haalbaar is en tegelijkertijd houd je oog voor de kwetsbaarheid. Heb je ervaring met volwassen cliënten met een Autisme Spectrum Stoornis en wil jij hen ondersteunen om hun belevingswereld duidelijk en overzichtelijk te houden? Samen met collega begeleider, de cliënt en verwanten geef jij betekenis aan het persoonlijke levensverhaal.

Jij en het team
Je werkt vanuit een gedeelde passie en verantwoordelijkheid aan gezamenlijke doelen. Binnen Aveleijn werken we reflectief. Je kunt reflecteren op je eigen handelen, staat open voor feedback en geeft feedback aan anderen.

Functie eisen

Wat vragen wij?

Je hebt:

  • Een relevante beroepsopleiding op minimaal niveau 4 (MMZ of vergelijkbaar agogisch)
  • Kennis van en ervaring in de Gehandicaptenzorg, specifieke kennis op het gebied van autisme
  • Inzicht in je eigen handelen en bent in staat te relativeren

Je bent: reflectief, inventief, flexibel, mentaal en fysiek stabiel, voorspelbaar en hebt een gezonde dosis humor.

Je kunt:

  • Aansluiten bij de belevingswereld van de doelgroep
  • Methodisch werken vanuit een oplossingsgerichte houding
  • Relativeren
  • Uitstekend communiceren in alle voorkomende situaties en op verschillende niveaus

Inschaling

Wat bieden wij?
Je gaat werken in een waarden gedreven en financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Aveleijn behoort tot “de beste werkgevers”! (https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/). Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

  • Een baan in een uitdagende werkomgeving 
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie persoonlijk begeleider is ingedeeld in functiegroep 40 (maximaal € 2.902,- bij een 36-urige werkweek). De salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,33%

Bijzonderheden

De procedure
Heb je interesse in deze uitdagende functie en wil je solliciteren? Stuur ons dan jouw sollicitatie vóór 25 november via Zorgselect.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Monique Tuink, manager, via m.tuink@aveleijn.nl.

De sollicitatiegesprekken worden gepland op donderdagochtend 26 november en vinden plaats via beeldbellen (Teams). 

De vacature wordt intern en extern uitgezet. Intern solliciteren heeft geen gevolgen voor een arbeidsovereenkomst die reeds voor onbepaalde tijd is afgegeven; omzetting naar bepaalde tijd is niet aan de orde.

Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Type Werkplein
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Brock in Almelo
Postcode 7604 CX
Stad Almelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Monique Tuink, manager, via m.tuink@aveleijn.nl
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 16-11-2020
Ingangsdatum januari 2021
Reageer voor 25-11-2020
Nummer 55988
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn