Persoonlijk begeleider, team ambulant Tubbergen
Aveleijn

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren ambulant begeleider en op zoek naar een uitdagende baan bij Aveleijn? Ben jij ontwikkelingsgericht en heb jij een sterk reflectief vermogen?
Dan willen wij jou graag ontmoeten!

Aveleijn zoekt een persoonlijk begeleider
(22 - 24 uur per week)

om onze gedreven ambulante teams in de regio’s Tubbergen, Oldenzaal Losser en Dinkelland te ondersteunen. Jouw basis team is Ambulant Tubbergen.

De locatie
De ambulante teams bedienen cliënten die zelfstandig leven en ondersteuning krijgen bij de dagelijkse activiteiten zodat zij zich staande kunnen houden in de maatschappij. Zij krijgen begeleiding en ondersteuning bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het vergroten en onderhouden van het netwerk.

Jij en de cliënt
Ben jij nieuwsgierig genoeg om steeds te kijken achter de vraag van de cliënt, samen te ontdekken hoe we nog een stapje kunnen zetten? Kun je dat vormgeven vanuit professie en echtheid en aansluiten bij de sociaal emotionele ontwikkeling en beleving van de cliënt. Gericht op talenten en houdt tegelijkertijd oog voor de kwetsbaarheid. Samen met de cliënt en verwant geef je betekenis aan het persoonlijke levensverhaal en onderzoek je op welke gebieden de cliënt wil groeien. Dit leg je vast in het digitale Ondersteuningsplan.

Jij en het team
Je werkt vanuit een gedeelde passie en verantwoordelijkheid aan gezamenlijke doelen. Binnen Aveleijn werken we reflectief. Je kunt reflecteren op je eigen handelen, staat open voor feedback en geeft feedback aan anderen. Als professional houd je je vak bij door deel te nemen aan (interne) scholing en deel je je kennis met anderen.

Functie eisen

Wat vragen wij?

Je hebt:

  • Je beschikt minimaal over een relevant MBO4-diploma, MMZ4 of vergelijkbare opleiding
  • Je hebt ruime ervaring met het ambulante werken, evenals kennis van het sociaal domein
  • Inzicht in je eigen handelen en bent in staat te relativeren

Je bent: reflectief, inventief, mentaal en fysiek stabiel en hebt een gezonde dosis humor.

Je kunt:

  • Methodisch werken vanuit een oplossingsgerichte houding
  • Uitstekend communiceren in alle voorkomende situaties en op verschillende niveaus

Inschaling

Wat bieden wij?

Je gaat werken in een waarden gedreven en financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Aveleijn behoort tot “de beste werkgevers”! (https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/). Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden
  • Een baan in een uitdagende werkomgeving
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 40 (maximaal € 3.154,- bij een 36-urige werkweek) en de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,83%

Bijzonderheden

De procedure

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Solliciteer dan vóór 20 augustus met jouw CV en motivatie via ZorgSelect. Sollicitaties die niet via ZorgSelect worden ingezonden worden niet in behandeling genomen.

De gesprekken zijn gepland op 5 september 2022.

Wil je graag meer informatie over de functie?

Hiervoor kun je contact opnemen met Odette Hanterink, manager, via [email protected] of 06-10404203.

De vacature wordt intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de interne kandidaat. Intern solliciteren heeft geen gevolgen voor een arbeidsovereenkomst die reeds voor onbepaalde tijd is afgegeven; omzetting naar bepaalde tijd is in die situatie niet aan de orde.

Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Ambulant in Tubbergen
Postcode 7650 DL
Stad Tubbergen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 26
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Odette Hanterink, manager
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 25-07-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 20-08-2022
Nummer 112844
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn