Persoonlijk begeleider Aaboer in Almelo
Aveleijn

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om elk moment opnieuw te kijken hoe je het beste aan kunt sluiten bij de cliënt in de dagelijkse ondersteuning? Durf je daarin te vertrouwen op je eigen vakmanschap en je reflectie te delen met collega’s?

Ben je zowel voor de cliënt, je collega als jezelf ontwikkelingsgericht?

Dan willen wij jou graag ontmoeten!

 

Aveleijn zoekt per direct een

 

(Persoonlijk) Begeleider (28 uur p/w)

 

om ons gedreven team op de Aaboer te Almelo te ondersteunen.

 

Jij en de cliënt

Ben jij nieuwsgierig genoeg om steeds te kijken achter de vraag van de cliënt, samen te ontdekken hoe we nog een stapje kunnen zetten? Kun je dat vormgeven vanuit professie en echtheid en aansluiten bij de sociaal emotionele ontwikkeling en beleving van de cliënt. Gericht op talenten en houdt tegelijkertijd oog voor de kwetsbaarheid. Samen met de cliënt en verwant geef je betekenis aan het persoonlijke levensverhaal en onderzoek je op welke gebieden de cliënt wil groeien. Dit leg je vast in het digitale Ondersteuningsplan.

 

Jij en het team

Je werkt vanuit een gedeelde passie en verantwoordelijkheid aan gezamenlijke doelen. Binnen Aveleijn werken we reflectief. Je kunt reflecteren op je eigen handelen, staat open voor feedback en geeft feedback aan anderen. Als professional houd je je vak bij door deel te nemen aan (interne) scholing en deel je je kennis met anderen.

 

De locatie

De Aaboer is een voorziening voor 35 verblijf cliënten die allen een eigen appartement bewonen. Het gebouw bestaat uit 5 woonlagen. Op elke verdieping wonen 7 cliënten en daarnaast hebben zij per verdieping een gezamenlijke inloop. De cliënten hebben een licht tot matig verstandelijke handicap, met daarnaast autisme, gedragsproblematiek en sommigen met een complexe hulpvraag. Ongeveer de helft van de cliënten valt onder de noemer van ouder wordende cliënten. De voorziening ligt aan de rand van Almelo in een landelijke omgeving.

Een gemotiveerd team van zo’n 30 medewerkers is volop in ontwikkeling en draagt zorg voor de dagelijkse 24-uursbegeleiding van de cliënten.

De Aaboer oriënteert zich op een nieuwe locatie (mogelijk nieuwbouw). Indien deze plannen gaan concretiseren ligt hier een mooie rol voor de persoonlijk begeleiders weggelegd, in de vorm van meedenken en meewerken aan dit project!

Functie eisen

Je hebt:

* Een relevante beroepsopleiding op minimaal niveau 4 (MMZ of vergelijkbaar agogisch

* Kennis van en ruime ervaring in de Gehandicaptenzorg , aangevuld met aantoonbare vakkennis op de doelgroep ouderen

* Inzicht in je eigen handelen en bent in staat te relativeren

 

Je bent: reflectief, inventief, mentaal en fysiek stabiel en hebt een gezonde dosis humor.

 

Je kunt:

* Methodisch werken vanuit een oplossingsgerichte houding

* Uitstekend communiceren in alle voorkomende situaties en op verschillende niveaus

Inschaling

* Ontwikkelingsmogelijkheden in scholing, coaching en taken;

* Een baan in een uitdagende werkomgeving (Aveleijn hoort bij het lijstje van Effectory “Beste werkgevers”! https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/)

* Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 40 (maximaal € 2.807,-) en de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring.

* Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 7,05%.

Bijzonderheden

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Alida van der Brug, manager, via a.vanderbrug@aveleijn.nl of met een collega van team 4 (0546-548034) na 15.00 uur. Jouw sollicitatie, voorzien van CV, kun je tot 19 februari a.s. insturen via Zorgselect. De sollicitatiegesprekken gaan plaatsvinden op donderdag 21 februari 2019.

 

Het opvragen van referenties maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Type Werkplein
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Aaboer in Almelo
Postcode 7602RJ
Stad Almelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Alida van der Brug, manager, via a.vanderbrug@aveleijn.nl of met een collega van team 4 (0546-548034) na 15.00 uur.
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 07-02-2019
Ingangsdatum per direct
Reageer voor 21-02-2019
Nummer 43574
Doorsturen Bekijk PDF