Persoonlijk Begeleider Amsheerd
Cosis

Dit zijn wij

Bij Amsheerd in Hoogeveen zij wij op zoek naar een betrokken Persoonlijk Begeleider die een luisterend oor biedt aan onze bewoners. Kun jij je hierin vinden? Solliciteer dan snel!

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

In Amsheerd wonen ouder wordende bewoners. De groepen zijn klein en in de gezamenlijke huiskamer is er tijd en ruimte om samen gezellige dingen te doen. Door hun leeftijd en beperking hebben zij vaak hulp nodig bij de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL) handelingen, dit hoort bij het dagelijkse werk. Soms is er juist meer ondersteuning en aandacht nodig op het mentale vlak.

 

Dit ben jij

Jij bent oplettend, biedt een luisterend oor en hebt aandacht voor de bewoners. Hierbij help jij hen om zoveel mogelijk grip te houden op hun leven. Dit doe jij door een behandelplan op te stellen. Verder kan jij gemakkelijk schakelen tussen de verschillende begeleidingsstijlen. Het geven en ontvangen van feedback vind jij vanzelfsprekend, op deze manier blijven we verbeteren. Jij bent betrokken bij jouw collega's en informeert elkaar. Nieuwsgierigheid, creativiteit en humor zijn kenmerken die jouw omschrijven.

Iets voor jou

Je kan bij ons aan de slag als je:

 • In het bezit bent van een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 4.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie hebt.
 • Een flexibele instelling hebt in verband met onregelmatige diensten.
 • Kennis van de Methodiek Ouderwordende Cliënt (OWC) of bent bereid deze je eigen te maken.

Voel je gewaardeerd

Wanneer je komt te werken als persoonlijk begeleider ontvang je van ons:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.457,- en maximaal € 3.332,- volgens FWG 40 van cao- gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learnings (Goodhabitz).
 • Interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan. Ook hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als persoonlijk begeleider op Amsheerd in Hoogeveen? Laat het ons weten door te solliciteren via de 'solliciteer' knop! Reageer voor maandag 31 juli 2023.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Agnes Gunnink, teamcoördinator op telefoonnummer 06 137 274 12. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Extra informatie:

 • Bij indiensttreding vragen wij voor jou een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan. De kosten hiervoor worden door Cosis vergoed.
 • Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Bericht voor recruiters en headhunters:
We begrijpen dat je voor deze vacature kandidaten wilt zoeken, maar we houden werving & selectie in eigen hand

Type Vacature
Intern nummer 2023-2879
Organisatie Cosis
Locatie Amsheerd
Postcode 7909 AK
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 24-05-2023
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-07-2023
Nummer 120255

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis