Persoonlijk Begeleider (Angeren 4)
Trajectum

Functieomschrijving

Misschien ben jij straks wel onze nieuwe Persoonlijk Begeleider die samen met collega’s structuur kan geven aan onze cliënten. 

 Waar kom je te werken?
Je komt te werken binnen ons team van enthousiaste collega’s op locatie Groot Hungerink op afdeling Angeren. Angeren bestaat uit 4 woonafdelingen waar op elke afdeling ongeveer 9 cliënten wonen die allemaal hun eigen woonunit of studio hebben. Jij komt te werken op afdeling Angeren 4. De cliënten die je gaat begeleiden zijn licht verstandelijk beperkt met sterke gedragsproblematiek, dit zijn veelal mannen.

Voor iedere cliënt is een op maat gesneden behandelplan opgesteld waarin o.a. gekeken wordt naar het benutten van de mogelijkheden voor de cliënt. Ook heeft een aantal cliënten meerzorg. Elke dag is het weer afwachten hoe je dag er uit komt te zien. Eén ding is zeker: nooit hetzelfde als gisteren! De begeleiding is individueel en je werkt altijd samen met een directe collega.

De groep collega’s met wie je gaat samenwerken bestaat uit een mooie mix van jonge- en wat oudere begeleiders, nieuw op de locatie of al wat langer bij ons werkzaam. Één van onze ervaren persoonlijk begeleiders gaat ons helaas verlaten… Neem jij deze rol over? We kijken uit naar je komst! 

Functie eisen

Wat breng je mee? 
Of je nou jong of oud bent, bij ons word je met open armen ontvangen! Zeker als je net als wij gevoel voor humor hebt, graag met ons meedenkt hoe we onze zorg nóg beter kunnen maken en echt stevig in je schoenen staat. Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan met de doelgroep SGLVB (Sterk Gedragsgestoord Licht Verstandelijk Beperkt) of een vergelijkbare doelgroep. 

Heb/ben je daarnaast: 

  • Een relevante afgeronde pedagogische of verpleegkundige opleiding op minimaal HBO niveau aangevuld met ruime werkervaring in een vergelijkbare functie; 
  • Enthousiast, gemotiveerd en beschik je over voldoende zelfkennis? 
  • Sociale vaardigheden als tact en inlevingsvermogen;  
  • Relativerend vermogen en kun je omgaan met conflicthantering?  

Dan ben jij de collega naar wie wij op zoek zijn!   

Inschaling

Wat kun jij van ons verwachten? 
Je kunt bij ons je kennis, ervaring en vaardigheden inzetten voor een uitdagende doelgroep cliënten met zeer verschillende problematieken. Je leert iedere dag bij over jezelf en onze cliënten en blijft jezelf daardoor ontwikkelen. Er zijn volop kansen om door te groeien wanneer je deze zelf durft te pakken en kunt een belangrijke bijdrage leveren aan het bouwen aan de organisatie en de kwaliteit van de zorg. Uiteraard bieden we je goede arbeidsvoorwaarden:  

  • Een contract voor 28-32 uur per week; 
  • Een jaarcontract die we met wederzijds goedvinden graag verlengen; 
  • Een goed salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg in FWG 45;  
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;  
  • Een fietsplan;  
  • Bedrijfsfitness. 

Ben jij minder uur beschikbaar maar herken jij jezelf verder in het profiel? Laat het ons dan ook weten. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Trainingen en opleiding: 

De cliënten binnen Trajectum worden gezien als de meest intensieve doelgroep van Nederland. Dat doet wat met je als persoon en als professional. Wij bieden jou de ruimte om jezelf hierin te ontwikkelen door je goede begeleiding te bieden. Zo krijg je als je wordt aangenomen diverse (meerdaagse-) trainingen aangeboden, waaronder een agressietraining, BHV-cursus en een medicatietraining. In je gehele loopbaan bij Trajectum blijf je jezelf ontwikkelen en blijven we je periodieke training en scholing aanbieden.  

Bijzonderheden

Zien we jou binnenkort? 
Ben jij enthousiast geworden en wil je graag reageren? Solliciteer dan voor 1 november a.s.  Klik op de button ‘direct solliciteren’ om het sollicitatieformulier te doorlopen en jouw cv en motivatiebrief te uploaden. Heb je eerst nog vragen, dan kunnen we deze uiteraard eerst telefonisch of via de mail doornemen. Collega Sude Ince kan je er van alles over vertellen. Ze is bereikbaar op 088-9295429 of [email protected]

 
Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, locatie Groot Hungerink, in Eefde
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Collega Sude Ince kan je er van alles over vertellen. Ze is bereikbaar op 088-9295429 of [email protected]
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 22-09-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-11-2022
Nummer 114150

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum