Persoonlijk Begeleider (Angeren 4)
Trajectum

Functieomschrijving

Ben jij straks onze nieuwe Persoonlijk Begeleider die samen met collega’s structuur kan geven aan onze cliënten?  

Waar kom je te werken? 
Je komt te werken binnen ons team van enthousiaste collega’s op locatie Groot Hungerink op afdeling Angeren 4. Angeren bestaat uit 4 woonafdelingen waar op elke afdeling ongeveer 9 cliënten wonen die allemaal hun eigen woonunit of studio hebben. De cliënten die je gaat begeleiden zijn licht verstandelijk beperkt met sterke gedragsproblematiek, dit zijn veelal mannen.  

Voor iedere cliënt is een op maat gesneden behandelplan opgesteld waarin o.a. gekeken wordt naar het benutten van de mogelijkheden voor de cliënt. Ook heeft een aantal cliënten meerzorg. Elke dag is het weer afwachten hoe je dag eruit komt te zien. Eén ding is zeker: nooit hetzelfde als gisteren! De begeleiding is individueel en je werkt altijd samen met een directe collega.  

De groep collega’s met wie je gaat samenwerken bestaat uit een mooie mix van jonge- en wat oudere begeleiders, nieuw op de locatie of al wat langer bij ons werkzaam. Eén van onze ervaren persoonlijk begeleiders gaat ons helaas verlaten… Neem jij deze belangrijke sleutelrol over? We kijken uit naar je komst!  

Functie eisen

Wat breng je mee?  
Of je nou jong of oud bent, bij ons word je met open armen ontvangen! Zeker als je net als wij gevoel voor humor hebt, graag met ons meedenkt hoe we onze zorg nóg beter kunnen maken en echt stevig in je schoenen staat. Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan met de doelgroep SGLVB (Sterk Gedragsgestoord Licht Verstandelijk Beperkt) of een vergelijkbare doelgroep.   

Om goed als Persoonlijk Begeleider aan de slag te gaan bij ons, vragen wij het volgende:  

  • Een relevante pedagogische of verpleegkundige hbo-diploma, aangevuld met ruime werkervaring in een vergelijkbare functie*.  

*Heb je veel ervaring als begeleider, maar nog niet je hbo-diploma? Dan komen we ook graag met jou in contact!  

Verder is het handig als je beschikt over de volgende eigenschappen:  

  • Enthousiast, gemotiveerd, sociaal vaardig, tact en inlevingsvermogen, relativerend vermogen en kunnen omgaan met conflicthantering.  

Dan ben jij de collega naar wie wij op zoek zijn!    

Inschaling

Wat kun jij van ons verwachten?  
Je kunt bij ons je kennis, ervaring en vaardigheden inzetten voor een uitdagende doelgroep cliënten met zeer verschillende problematieken. Je leert iedere dag bij over jezelf en onze cliënten en blijft jezelf daardoor ontwikkelen. Er zijn volop kansen om door te groeien wanneer je deze zelf durft te pakken en kunt een belangrijke bijdrage leveren aan het bouwen aan de organisatie en de kwaliteit van de zorg. Verder bieden wij: 

  • Een jaarcontract voor 28 - 32 uur per week, met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar vast;  
  • Een bruto maandsalaris tussen € 2.381,- en € 3.452,- op basis van 36 uur (FWG 45 CAO HGZ);   
  • 8% vakantiegeld (mei) en 8,33% eindejaarsuitkering (december); 
  • Fiscale voordelen bij onder andere de aankoop van een (elektrische) fiets, laptop, mobiel of het uitruilen van reiskostenvergoeding.   

Trainingen en opleiding:De cliënten binnen Trajectum worden gezien als de meest intensieve doelgroep van Nederland. Dat doet wat met je als persoon en als professional. Wij bieden jou de ruimte om jezelf hierin te ontwikkelen door je goede begeleiding te bieden. Zo krijg je als je wordt aangenomen diverse (meerdaagse-) trainingen aangeboden, waaronder een agressie- en conflicthantering (ACH) training, BHV-cursus en een medicatietraining. In je gehele loopbaan bij Trajectum blijf je jezelf ontwikkelen en blijven we je periodieke training en scholing aanbieden.    

Bijzonderheden

Enthousiast geworden?  
Solliciteer dan direct en dan nemen we graag contact met je op voor het vervolg! Heb je eerst nog vragen? Bel, mail of app dan met Joey Bos (Teammanager) via [email protected] of 06 – 8239 9042. 

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, locatie Groot Hungerink, in Eefde
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Joey Bos (Teammanager) via [email protected] of 06 – 8239 9042.
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 15-03-2023
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 09-04-2023
Nummer 118567

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum