Persoonlijk Begeleider Aventurijn
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE PERSOONLIJK BEGELEIDER  AVENTURIJN

Omdat het aantal kinderen dat ons bezoekt groeit, breiden wij als team uit en zijn wij zo spoedig mogelijk op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken. Ben jij op korte termijn op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan! Over het aantal uur gaan we graag met je in overleg, maar zal minimaal 20 uur zijn.

“Ik maak de kinderen in verschillende omgevingen mee en dat maakt mijn werk zo bijzonder!”

 Aandacht voor de kinderen

Binnen het team Aventurijn (verlengde dagbesteding) wordt buitenschoolse opvang (BSO), zaterdagopvang en vakantiedagopvang geboden. Er wordt BSO geboden aan kinderen met gedragsproblematiek en een lichamelijke of verstandelijke beperking in de leeftijd van 4-10 jaar en op de tiener BSO aan jongeren in de leeftijd van 10-19 jaar. In september starten we met een nieuwe groep waar de kinderen overdag komen van 08.30 tot 14.00 uur. Het is mogelijk om op beide groepen te werken (overdag en verlengde dagbesteding).
Bij Aventurijn werk je met meervoudige en ernstige gedragsproblematiek.

Functie eisen

Aandacht voor jouw talent

Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de regie van het zorgproces. Je ondersteunt en begeleidt de kinderen bij activiteiten volgens het zorgplan. Je organiseert, begeleidt en verricht activiteiten in samenwerking/afstemming met collega’s. Je verricht daarnaast activiteiten vanuit het groepsprogramma en samen met collega’s en de kinderen draag je zorg voor een goed klimaat. Je observeert en waar nodig stimuleer je kinderen bij diverse activiteiten. Je rapporteert en je neemt deel aan interne besprekingen. Beide teams bestaan totaal uit 20 collega’s. Daarnaast verricht je teamwerkzaamheden in het kader van het zelfregulerende team.

De kinderen voelen zich bij jou veilig en je weet op een spelende wijze de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en te volgen. Je bent prima in staat te reflecteren op je eigen handelen en dat van collega’s, kun je omgaan met het geven en krijgen van feedback, ben je veerkrachtig en kan je flexibel handelen in diverse situaties. Daarnaast breng je mee:

 • een voor het werkveld relevante opleiding op minimaal MBO-niveau 4;
 • minimaal 1 jaar werkervaring als persoonlijk begeleider.

 Aandacht voor elkaar

Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Inschaling

Aandacht voor jou

Vanzelfsprekend zorgen we goed voor onze cliënten. En natuurlijk ook voor jou! Daarom krijg je als persoonlijk begeleider bij De Passerel:

 • een salaris tussen de € 2.236 en € 3.154 (FWG schaal 40), afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt;
 • een dertiende maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • Pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool. 

 

Bijzonderheden

 Aandacht voor jouw sollicitatie

Je snapt het: zo’n kans mag je gewoon niet laten liggen. Solliciteer door op de oranje button 'solliciteren' te klikken en voeg je cv toe. 

Heb je vragen over deze functie? Bel of stuur een WhatsAppbericht naar Lotte Vincent op 06-83135418 of naar Carlijn Koning op 06-82162972.

Tijdens de looptijd van deze vacature gaan wij alvast in gesprek met geschikte kandidaten. Het kan zijn dat de vacature eerder gesloten wordt.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

 

Type Vacature
Intern nummer 022-79
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij zie vacaturetekst
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 15-09-2022
Reageer voor 30-09-2022
Ingangsdatum 15-09-2022
Nummer 113991
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel