Persoonlijk Begeleider Dagbesteding / Topgroen / uren in overleg
Elver

Wat ga je doen?

Topgroen is gevestigd aan de Wekeromseweg in Arnhem. Hier bij Bio Vakantieoord werken we op een mooi groot, divers terrein met vele mogelijkheden. We werken hier in overleg met de mensen van de groenvoorziening van Bio Vakantieoord en er is veel ruimte voor eigen ideeën en inbreng. Wij zoeken dan ook een collega die niet alleen sociaal, enthousiast, verantwoordelijk en daadkrachtig is, maar ook iemand die "out of the box" durft te denken en sterk in zijn of haar schoenen staat. Iemand die denkt in oplossingen en mogelijkheden. Aangezien we pas 2 jaar op het terrein van Bio werken, zijn we nog volop in ontwikkeling en bezig met het bepalen van een koers voor de toekomst. Denk hierbij ook aan het ontwikkelen van activiteiten in overleg met en ter ondersteuning van Bio Vakantieoord. Wij zoeken dan ook een collega die hier actief aan wil bijdragen.

Bekijk ons filmpje {https://www.youtube.com/watch?v=yChJVhhisak&t=4s} voor een eerste indruk.

Wat ga je doen?
Topgroen is een begeleiding intensieve groep en voornamelijk gericht op diverse soorten werkzaamheden buiten. De werkzaamheden die deelnemers (samen met begeleiding) doen bestaan uit; tuin- en terreinonderhoud, het zagen en hakken van openhaardhout, het verzorgen van de dieren in de dierenweide, het werken in de tuinkas, het onderhouden van tuingereedschap, creatieve activiteiten en allerlei andere seizoensgebonden werkzaamheden.
Binnen Topgroen werk je dagdiensten. Je gaat aan de slag als Persoonlijk Begeleider Dagbesteding binnen een zelfstandig werkend team. Je biedt verschillende activiteiten aan deelnemers aan, zowel individueel als in groepsverband, geeft uitvoering aan het zorgplan en zorgt voor continuïteit en kwaliteit van de werkzaamheden. Je gaat professioneel om met uiteenlopende vormen van moeilijk verstaanbaar gedrag (verbaal en non-verbaal), observeert deelnemers, signaleert veranderingen in hun situatie en rapporteert hierover. Je werkt op een begeleidende en coachende manier om veiligheid, structuur en duidelijkheid te bieden en deelnemers te laten ontwikkelen, ze in hun kracht te laten komen zodat ook hun eigenwaarde vergroot wordt. Het is belangrijk dat jij de regie houdt en onvoorwaardelijke en positieve begeleiding geeft aan de deelnemers.

Wat vragen wij van jou?
 • Je bent in het bezit van een relevant diploma vanaf niveau 4. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Sociaal Pedagogisch Werk (SPW), Activiteiten Begeleiding (AB), Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH), Culturele Maatschappelijke Vorming (CMV) en Pedagogiek.
 • Je beschikt over sociale vaardigheden zoals tact, geduld, besluitvaardigheid, empathie, humor en kan de deelnemer motiveren en stimuleren bij het uitvoeren van activiteiten.
 • Je kan omgaan met (gedrags-)problematiek van deelnemers en bent in staat om verschillende begeleidingsstijlen te hanteren.
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband je draai vinden.
 • Je kan de zorgverlening en dagbesteding van jouw deelnemers coördineren en je kan een zorgplan opstellen.
 • Je hebt affiniteit met tuin en groen werkzaamheden.
 • Het is wenselijk om in het bezit te zijn van een rijbewijs, met een pré voor E-rijbewijs (i.v.m. de aanhanger).

Wat bieden wij jou?
 • We gaan in overleg over passende uren. *Mogelijk is dit een combinatie met het werken via ons Flexbureau (wij leggen je graag uit hoe dit precies werkt).
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Jouw gezondheid vinden we minstens zo belangrijk. Daarom hebben we speciaal voor onze medewerkers een vitaliteits dashboard. Hier vertellen wij jou graag meer over!
 • Als Persoonlijk Begeleider Dagbesteding word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 40 tussen de € 2.236,- en € 3.154,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen of wil je een kijkje komen nemen.
Neem dan contact op met de collega's van Topgroen via [email protected] of 06-31791878 (Mathieu Slangewal) of 06-15578296 (Jeanet Rouwhof).

Je hebt tot 26 augustus 2022 de tijd om te reageren op deze vacature.

De data voor de gesprekken volgen.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.
*Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer info
Topgroen in Arnhem
Mathieu Slangewal (06-31791878) of Jeanet Rouwhof (06-15578296).
[email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Arnhem
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider dagbesteding
Publicatiedatum 03-08-2022
Reageer voor 26-08-2022
Nummer 113062

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver