Persoonlijk begeleider De Bloemenhof
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE PERSOONLIJK BEGELEIDER
DE BLOEMENHOF

 

‘Wij zorgen elke dag voor een gezellig en warm thuis
voor onze cliënten’. Help jij ons mee?

Wij zoeken per 1 maart 2022 een persoonlijk begeleider voor gemiddeld 32 uur per week.

Aandacht voor de cliënt
Binnen woonvorm de Bloemenhof geven we vorm aan een veilig en fijn thuis voor een groep van 15 ouder wordende en zeer diverse bewoners met een verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische problematiek. Je kan en mag het hier als bewoner jezelf zijn, het bieden van kwalitatief goede zorg staat voorop!

Functie eisen

Aandacht voor jouw talent
Jij versterkt het team van de Bloemenhof door een bijdrage te leveren aan de uitvoering van individuele zorgplannen. Je hebt daarbij kennis van groepsdynamische processen en kan de onderlinge verhoudingen tussen cliënten vanuit die kennis begeleiden. Samen met je collega’s en de bewoners zorg je voor een veilige en stabiele leefomgeving, waarbij je gebruik maakt van de  methodiek ‘Op Eigen Benen’. Je ondersteunt cliënten bij vraagstukken die zij in hun dagelijks leven tegenkomen. Je biedt actief ondersteuning bij het uitbreiden en onderhouden van het persoonlijk netwerk van de cliënten. Ook organiseer, begeleid en verricht je lichte huishoudelijke en/of recreatieve activiteiten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de regie van het zorgproces, je stelt het zorgplan op en zorgt voor uitvoering en evaluatie. Je coördineert de zorg rondom de cliënt, verleent in samenwerking met collega’s de ondersteuning op een methodische wijze en bewaakt de kwaliteit.

Bij jou voelen alle cliënten zich gezien, gehoord en gewaardeerd. Vanzelfsprekend bezit je goede communicatieve vaardigheden. Wat jij daar nog aan toevoegt, is jouw zelfverzekerde houding. Je werkt graag samen, kan goed observeren en inspireert collega’s met jouw positieve mindset. Daarnaast heb je:

 • een mbo diploma op niveau 4;
 • affiniteit met de doelgroep.

Aandacht voor elkaar
Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Inschaling

Aandacht voor jou
Als persoonlijk begeleider bij De Passerel bieden we je:

 • direct een vast contract;
 • een salaris conform schaal FWG 40, afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt;
 • een dertiende maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • Pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool;
 • bewoners en collega’s die blij zijn om jou te zien;
 • een locatie met veel variatie waar je trots op kunt zijn!

Bijzonderheden

Aandacht voor jouw sollicitatie
Je snapt het: zo’n kans mag je gewoon niet laten liggen. Solliciteer uiterlijk op 19 januari 2022 Daarna is de vacature gesloten.

Hoe? Stuur je motivatiebrief en cv naar [email protected] Benoem dan ook het vacaturenummer 022-08 dan weten we precies waar je voor solliciteert. Na jouw sollicitatie ontvang je een bericht van onze P&O-collega.

De gesprekken zijn in week 4.

Heb je vragen over deze functie? Bel of stuur een WhatsAppbericht naar Astrid Wellenberg op nummer 06-81909809.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

                                    

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 022-08
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 05-01-2022
Reageer voor 20-01-2022
Ingangsdatum 05-01-2022
Nummer 74309
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel