Persoonlijk begeleider De Horsten in Epe
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE PERSOONLIJK BEGELEIDER WOONVORM DE HORSTEN
24 uur

Voor woonvorm De Horsten in Epe zijn wij op zoek naar een persoonlijk begeleider. Over de startdatum gaan we graag met je in overleg.

Wat ga je doen
Je levert een bijdrage aan de begeleiding van de cliënten. Je ondersteunt de cliënt met zijn naasten bij het formuleren van doelen en je bent verantwoordelijk voor de verwerking hiervan in het zorgplan. Je bewaakt de realisatie van de ondersteuningsbehoefte en doelen en stelt indien nodig de doelen bij. Je organiseert activiteiten en doet voorstellen voor nieuwe activiteitvormen. Tevens stimuleer en ondersteun je de cliënten tijdens de uitvoering van activiteiten. Je rapporteert en je neemt deel aan interne besprekingen. Daarnaast verricht je teamtaken in het kader van het zelfregulerende team. 

Waar ga je werken
De Horsten bestaat uit een gezamenlijke woonvorm en afzonderlijke appartementen met gemeenschappelijke ruimtes. De bewoners hebben een verstandelijke beperking met een matig tot hoog niveau. Op De Horsten wordt 24-uurs ondersteuning geboden die zowel groeps- als individueel gericht is. Daarnaast wordt er ook ambulante ondersteuning geboden.

Functie eisen

Wat breng je mee
Bij jou voelen alle cliënten zich gezien, gehoord en gewaardeerd. Vanzelfsprekend bezit je goede communicatieve vaardigheden. Wat jij daar nog aan toevoegt, is jouw zelfverzekerde houding, je biedt rust en duidelijk naar cliënten, je werkt graag samen, kan goed observeren en inspireert collega’s met jouw positieve mindset. Daarnaast:

 • heb je een mbo-diploma op niveau 4 en meerdere jaren relevante werkervaring met de doelgroep;
 • een flexibele werkinstelling heeft en bent bereid is om volgens rooster te werken in wisselende diensten, onregelmatige werktijden en slaap- en weekenddiensten.

Inschaling

Wat bieden we jou
Vanzelfsprekend zorgen we goed voor onze cliënten. En natuurlijk ook voor jou! Daarom krijg je als persoonlijk begeleider bij De Passerel:

 • een salaris tussen de € 2.236 en € 3.154 (FWG schaal 40), afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • direct een vast contract;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt;
 • een dertiende maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • Pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling, een lidmaatschap voor jouw sportschool of HelloFresh.

Bijzonderheden

Wie is De Passerel
Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Meer informatie
Voor vragen kun je contact opnemen met Kiki Eenstroom op 06-43107587.

Solliciteren
Solliciteer door jouw cv te mailen naar [email protected]
Doe dit uiterlijk op 6 december, daarna is de vacature gesloten. Het vacaturenummer is 022-88.

Tijdens de looptijd van deze vacature gaan we alvast in gesprek met geschikte kandidaten. De vacature kan daarom eerder gesloten worden.

Na de succesvolle gesprekken volgt een arbeidsvoorwaardengesprek en maken we alles in orde om jou een goede start te laten maken!

Het opvragen van referenties bij eerdere werkgevers is een onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

 

Type Vacature
Intern nummer 022-88
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Epe
Postcode 7336 BC
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 01-11-2022
Reageer voor 07-12-2022
Ingangsdatum 01-11-2022
Nummer 115144
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel