Persoonlijk Begeleider de Reiger
Cosis

Wil jij bijdragen aan de zelfredzaamheid van onze bewoners en heb jij oog voor wat iemand nodig heeft? Solliciteer dan nu voor de functie Persoonlijk Begeleider bij locatie De Reiger!

Dit zijn wij

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Op locatie De Reiger in Meppel wonen 23 cliënten in een eigen appartement. Daarnaast wordt er zorg geleverd aan 3 ambulante cliënten. De zelfredzaamheid van cliënten is groot, waarbij de zorgvraag niet altijd gelijk zichtbaar is. Er is een ontmoetingsruimte op de locatie, waar regelmatig ruimte is voor gezamenlijk koffiedrinken en activiteiten die worden georganiseerd.

Persoonlijk Begeleider de Reiger

Dit ben jij

Als ervaren persoonlijk begeleider neem jij initiatief en zoek jij de verbinding op, ook op afstand. Jij bent iemand die vakmanschap toont en een positieve houding heeft. De toegewezen cliënten coördineer jij zorgvuldig en je informeert jouw collega's over het begeleidingsproces. Je kunt feedback geven en ontvangen. Verder zorg je voor een goede samenwerking met de cliënt, het netwerk van de cliënt en de betrokken zorgverleners. Daarnaast vind jij het geen probleem om slaapdiensten te draaien.

Iets voor jou

Je kan bij ons aan de slag als je:

  • In het bezit bent van een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 4.
  • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie hebt.
  • Een flexibele instelling hebt in verband met onregelmatige diensten.
  • Kennis van de methodiek Oplossingsgericht Werken (OGW) of bent bereid deze je eigen te maken.
  • In het bezit bent van een rijbewijs/auto.
 

Voel je gewaardeerd

Wanneer je komt te werken als persoonlijk begeleider ontvang je van ons:

  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.457,- en maximaal € 3.332,- volgens FWG 40 van cao- gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learnings (Goodhabitz).
  • Interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan. Ook hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
  • Ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als persoonlijk begeleider op De Reiger in Meppel? Laat het ons weten door te solliciteren via de 'solliciteer' knop! Reageer voor dinsdag 20 juni 2023.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem contact op met bel met Chantal Tuinstra, teamcoördinator op telefoonnummer 06 518 764 12 of Sandra Maaswinkel, teamcoördinator op telefoonnummer 06 209 219 26. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag. Chantal of Sandra nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Extra informatie:
Bij indiensttreding vragen wij voor jou een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan. De kosten hiervoor worden door Cosis vergoed. 

Bericht voor recruiters en headhunters:
We begrijpen dat je voor deze vacature kandidaten wilt zoeken, maar we houden werving & selectie in eigen hand.

Type Vacature
Intern nummer 2023-2865
Organisatie Cosis
Locatie De Reiger
Postcode 7942 BR
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 31-05-2023
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 20-06-2023
Nummer 120171

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis