Persoonlijk begeleider de Schors te Losser
Aveleijn

Functieomschrijving

Kijk jij hoe je het beste aan kunt sluiten bij de cliënt in de dagelijkse ondersteuning

en durf jij daarin te vertrouwen op je eigen vakmanschap?

Ben je zowel voor de cliënt, je collega als jezelf ontwikkelingsgericht?

Dan willen wij jou graag ontmoeten!

 

Aveleijn zoekt een

Persoonlijk Begeleider

(uren in overleg)

 die ons team bij de Schors te Losser komt versterken.

 

De locatie

De Schors is een woonlocatie voor 33 volwassen cliënten aan de rand van het dorp Losser. De naam de Schors betekent bescherming bieden en beschut wonen. Deze betekenis is de rode draad binnen de locatie. De Schors biedt ondersteuning, begeleiding, verzorging en verpleging aan met name ouder wordende cliënten of jongere cliënten die goed passen binnen deze beschermde woonomgeving. Er zijn 4 woongroepen binnen de Schors. Binnen het gebouw zijn er allerlei aanpassingen mogelijk en hulpmiddelen aanwezig, zodat iedereen die dit wenst, kan blijven wonen tot het einde van zijn of haar leven.

De cliënten

De bewoners bij de Schors hebben een diverse zorgvraag, aandacht is hierbij het toverwoord. Goede zorg een vanzelfsprekendheid. In samenwerking met deskundigen van Aveleijn, dagbesteding en andere zorgaanbieders streven wij ernaar om de bewoners zorg op maat te bieden.

Jij en de cliënt

Ben jij nieuwsgierig genoeg om steeds te kijken achter de vraag van de cliënt, samen te ontdekken hoe we nog een stapje kunnen zetten? Kun je dat vormgeven vanuit professie en echtheid en aansluiten bij de sociaal emotionele ontwikkeling en beleving van de cliënt. Gericht op talenten en houdt tegelijkertijd oog voor de kwetsbaarheid. Samen met de cliënt en verwant geef je betekenis aan het persoonlijke levensverhaal en onderzoek je op welke gebieden de cliënt wil groeien. Dit leg je vast in het digitale Ondersteuningsplan.

Jij en het team

Je werkt vanuit een gedeelde passie en verantwoordelijkheid aan gezamenlijke doelen. Binnen Aveleijn werken we reflectief. Je kunt reflecteren op je eigen handelen, staat open voor feedback en geeft feedback aan anderen. Als professional houd je je vak bij door deel te nemen aan (interne) scholing en deel je je kennis met anderen.

 De cliënten

De bewoners bij de Schors hebben een diverse zorgvraag, aandacht is hierbij het toverwoord. Goede zorg een vanzelfsprekendheid. In samenwerking met deskundigen van Aveleijn, dagbesteding en andere zorgaanbieders streven wij ernaar om de bewoners zorg op maat te bieden.

Functie eisen

Wat vragen wij?

Je hebt:

  • Een relevante beroepsopleiding op minimaal niveau 4 (MMZ of vergelijkbaar agogisch of verpleegkunde)
  • Kennis van en ervaring in de Gehandicaptenzorg , aangevuld met aantoonbare vakkennis op de doelgroep ouderen
  • Inzicht in je eigen handelen en bent in staat te relativeren

Je bent: reflectief, inventief, mentaal en fysiek stabiel en hebt een gezonde dosis humor.

Je kunt:

  • Methodisch werken vanuit een oplossingsgerichte houding
  • Uitstekend communiceren in alle voorkomende situaties en op verschillende niveaus

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten?

  • Ontwikkelingsmogelijkheden in scholing, coaching en taken;
  • Een baan in een uitdagende werkomgeving (Aveleijn hoort bij het lijstje van Effectory “Beste werkgevers”! https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/)
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 40 (maximaal € 3.154,-) en de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 7,05%.

Bijzonderheden

De procedure

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Reageer dan door jouw CV en motivatie in te sturen voor 3 oktober a.s. en wij nemen contact met je op.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Engelien Winkels, manager, per mail:  [email protected]

We zien je sollicitatie graag tegemoet.

De vacature wordt zowel in- als extern uitgezet.

Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, De Schors in Losser
Postcode 7581WB
Stad Losser
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 34
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Engelien Winkels, manager, per mail: [email protected]
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 22-09-2022
Reageer voor 03-10-2022
Ingangsdatum 01-11-2022
Nummer 114152
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn