Persoonlijk begeleider (coördinerend ondersteuner) de Wilthagen - Wilp
Zozijn

Wil jij als persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg de cliënten van Zozijn tot bloei laten komen? Ben je op zoek naar een uitdagende baan waarin je van grote waarde kunt zijn? En wil je werken op de Wilthagen in Wilp met goede arbeidsvoorwaarden (ingeschaald FWG 45)? Dan hebben wij volop kansen en mogelijkheden voor jou bij ons op de Wilthagen. Wil je meer weten? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog!

Wat bieden wij jou?

  • Een passend salaris CAO Gehandicaptenzorg o.b.v. jouw werkervaring tot maximaal € 3452 bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 45). Aangevuld met een eindejaarsuitkering en een aantrekkelijk fietsplan, sportplan en computerplan.
  • Een contract van 28,8 tot 32,4 uur.
  • De kans om te werken in een organisatie die midden in de samenleving staat op een prachtig landgoed in Wilp.
  • Collega's die staan te popelen om kennis met je te maken en cliënten voor wie jouw begeleiding van grote waarde is.
  • Een uitdagende baan in de gehandicaptenzorg met de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Hiervoor hebben we ons eigen opleidingscentrum in Voorst.

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevante opleiding in de zorg op minimaal mbo-niveau 4 of HBO.
  • Van onregelmatig werken schrik jij niet, want dat hoort immers bij werken in de zorg. Hier krijg je vanzelfsprekend toeslag over betaald.
  • Je hebt meerjarige ervaring in het aansturen van teams en krijgt hier energie van.
  • Je hebt het vermogen overstijgend te denken, het overzicht te bewaren en methodisch te werken.
  • Het DNA van Zozijn spreekt jou aan. Dan hebben we het over liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Wat ga je doen?
Als persoonlijk begeleider (intern noemen wij dit coördinerend ondersteuner) draag je samen met je collega’s zorg voor de begeleiding van onze cliënten. Deze cliënten zijn bewoners van de Wilthagen. Ben jij iemand met inzicht en overzicht? En krijg jij energie van het aansturen van een betrokken deskundig jong team? Dan zoeken wij jou!

Je coördineert het tot stand komen, vaststellen, uitvoeren, evalueren en bijstellen van de zorgplannen. Dit doe je in dialoog met de client en/of vertegenwoordiger en in samenwerking met je team en externe professionals. Je hebt nauw contact met de manager, gedragswetenschapper en artsen. Je kan prioriteiten stellen en aanwijzingen geven. Daarnaast ben je creatief in het oplossen van niet- alledaagse problemen. Je ondersteunt elke bewoner op een manier die past bij de persoon en de ondersteuningsvraag. Samen met je team zorg je er dag in dag uit weer voor dat onze cliënten tot bloei komen.

Waar ga je werken?
Je bent er vast al eens voorbijgereden: het landgoed de Lathmer in Wilp. Op het autoluwe landgoed midden in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen zijn allerlei voorzieningen van Zozijn te vinden. Hierbij kun je denken aan woningen, maar ook een behandelcentrum, een ZMLK-school, een Johan Cruyff Court, een zwembad, een kinderboerderij en zelfs een kasteel. Er is ruimte in overvloed en het is er heerlijk werken midden in de natuur.

Op Sterrenboslaan 7, de Wilthagen wonen 7 cliënten met een intensieve ondersteuningsvraag in de leeftijd van 12- 54 jaar. Zij functioneren op een matig-ernstig verstandelijk beperkt niveau. De ondersteuningsvragen worden mede beïnvloed door vraagstukken rond ASS, problemen met de prikkelverwerking, hechtingsproblematiek en enkele specifieke syndromen. De ondersteuning is individueel gericht; veiligheid en structuur zijn de kern. Daarnaast is er hulp nodig bij de persoonlijke verzorging. 

De bewoners hebben allemaal een eigen appartement. Er wordt gebruik gemaakt van gemeenschappelijke ruimtes op de woning, de diverse voorzieningen op het terrein en locaties buiten het terrein.

De cliënten hebben potentie om te groeien en dit kan worden versterkt met jouw ondersteuning! Word jij onze nieuwe collega?! 

Solliciteer direct!
Yes, je bent er nog. Heb je interesse in deze functie als persoonlijk begeleider op de Wilthagen in Wilp? Stuur dan je cv naar [email protected] of klik op de knop “Solliciteer". Wij nemen vervolgens binnen één werkdag contact met je op. De verdere sollicitatieprocedure richten we in naar jouw wens. Wil je graag meelopen? Dan regelen we dit!

Tot slot, mag je voor eventuele vragen altijd mailen naar [email protected] Binnen één werkdag reageren we op je mail. We zien elkaar!

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie Wilp
Postcode 7384 AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Begeleider niveau 4
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 15-09-2022
Reageer voor 30-10-2022
Ingangsdatum 15-09-2022
Nummer 113998
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn