Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg
De Seizoenen

Functieomschrijving

Aangenaam,
wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

Overkempe

Overkempe in Olst helpt 136 volwassenen met een verstandelijke beperking om zich naar vol vermogen te ontplooien. We zijn een hechte cultuur-, woon- en werkgemeenschap waar iedereen ertoe doet.  Bewoners en medewerkers ontwikkelen zich door elkaar te ontmoeten in samen leven, samen wonen en samen werken.

Met oog voor ieders talent en uitdaging bieden we een zinvolle invulling van de dag. Terwijl het ritme van de seizoenen onze werkzaamheden bepaalt.

 

Voor onze locatie Zonnekamp in Olst zijn wij op zoek naar een Persoonlijk Begeleider voor 24 uur per week. Op de Zonnekamp wonen in totaal 13 cliënten verdeeld over 4 woonhuizen. Er wordt geleefd in kleine groepsverbanden. De woonhuizen zijn gevestigd in een woonwijk in Olst. Als persoonlijk begeleider ben je een spin in het web. Je helpt en ondersteunt de groep bewoners in hun dagelijks bestaan. Je begeleidt ze bij het opstaan, ontbijten en naar de werkplek. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteuningsplan, realisatie van doelen en bewaakt namens het team de zorginhoud. Hierin fungeer je als schakel tussen gedragskundige, collega’s en ouders/wettelijk vertegenwoordigers. We werken vanuit de antroposofische inspiratie waarbij de waarden gelijkwaardigheid, dienstbaarheid en tegenwoordigheid van geest centraal staan. Wij denken daarbij in mogelijkheden, niet in beperkingen. Tevens werken wij aan de hand van de Triple C methodiek.

Functie eisen

Jouw nieuwe job begint op onze locatie Zonnekamp in Olst. Je begeleidt cliënten met een verstandelijke en/ of  lichamelijke beperking.  

Jij steekt graag je handen uit de mouwen en vindt het heerlijk om, samen met je collega’s, voor je bewoner van elke dag iets moois te maken. Je bent creatief, alert en voelt andere mensen van nature goed aan. Met gevoel voor humor en liefde voor de bewoner bied je passende zorg. Je bent een geboren organisator. Door jouw communicatie zijn familie en verwanten altijd geïnformeerd. Je weet hoe je de neuzen dezelfde kant op houdt en denkt altijd in het belang van de bewoners. Je hebt het talent om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. Hiervoor beschik je over coachende vaardigheden en een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn op minimaal niveau 4 of hoger.

Inschaling

Wij bieden een uitdagende functie met een fijne arbeidsvoorwaarden, waaronder een passend salaris, FWG 45(CAO GHZ) en een vaste eindejaarsuitkering. Een verantwoordelijke functie waarin je veel verschillende talenten kwijt kunt en die je ook de mogelijkheid biedt voor persoonlijke ontwikkeling. Je treft een fijne werksfeer en betrokken collega’s in een prachtige werkomgeving en wij investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Bijzonderheden

Meer weten?

Heb je interesse en wil je nog wat vragen voordat je solliciteert, bel of mail dan met Ageeth Knoop (06 - 31 03 61 04, [email protected]) voor meer informatie.

De eerste gesprekken vinden plaats op 9 februari 2022.

Neem ook eens een kijkje op onze website www.deseizoenen.org Hier vind je uitgebreide informatie over onze organisatie, waar wij voor staan, onze kernwaarden en waar we ongelooflijk trost op zijn. Neem op de site maar eens een kijkje bij de verschillende locaties maar eens aan, zo krijg je ook een breder beeld van de locatie Overkempe in Olst.

Type Vacature
Organisatie De Seizoenen
Locatie DeSeizoenen, locatie Overkempe in Olst
Postcode 8121CS
Stad Olst
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ageeth Knoop
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 21-12-2021
Reageer voor 31-01-2022
Ingangsdatum 01-03-2022
Nummer 73984

De Seizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over De Seizoenen