Persoonlijk Begeleider Het Kristal
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

Ben jij de daadkrachtige persoonlijk begeleider die de bewoners een warm en veilig thuis biedt? Ook met een verpleegkundige achtergrond nodigen we je uit om te reageren!

Wat ga je doen

Je staat naast de cliënt en je geeft advies en hulp om zijn of haar leven binnen de eigen mogelijkheden en wensen in te richten. Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de regie van het zorgproces. Samen met de cliënt formuleer je doelen, je stelt het persoonlijk plan op en zorgt voor uitvoering en evaluatie. Je onderhoudt en stimuleert contacten met het netwerk van de cliënt. Je coördineert de zorg rondom de cliënt, verleent in samenwerking met collega’s de ondersteuning op een methodische wijze (methodiek Op Eigen Benen) en bewaakt de kwaliteit. Je rapporteert en neemt actief deel aan interne besprekingen. Daarnaast verricht je teamtaken in het kader van het zelfregulerende team. 

Woonvorm Het Kristal

Binnen woonvorm Het Kristal geven we vorm aan een veilig thuis voor een groep ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking met bijkomende (gedrags-) problematiek. Op deze woning word 24-uurs ondersteuning geboden.

Functie eisen

Wat breng je mee

 • beschikt over een relevante opleiding, minimaal MBO 4 en meerdere jaren relevante werkervaring (ADL ervaring is een pre).
 • diverse begeleidingsstijlen kunnen toepassen en weet daarin snel te kunnen schakelen
 • werkt op basis van eigen kracht van de cliënt en hem/haar ondersteunt bij het maken van eigen keuzes.
 • je voelt de behoefte van de client aan en toont hierin initiatief in de begeleiding en coördinatie rondom de zorg.
 • je staat stevig in je schoenen, weet overzicht te houden en bent proactief.

Inschaling

We bieden jou

Als Persoonlijk Begeleider bij De Passerel bieden we je:

 • een salaris tussen € 2.025 en € 2.993 (schaal FWG 40), afgestemd op jouw kennis en ervaring.
 • direct een vast contract.
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt.
 • een dertiende maand.
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag.
 • pensioenopbouw
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool.

Bijzonderheden

Solliciteren

Je snapt het: zo’n kans mag je gewoon niet laten liggen. Solliciteer dus vóór 20 december  2021, daarna is deze vacature gesloten. Hoe? Stuur je motivatiebrief en cv naar [email protected] Benoem dan ook het vacaturenummer 021-101, dan weten we precies waar je voor solliciteert.

Heb je vragen over deze functie? Je kunt contact opnemen met Geraline van de Beld (team coördinator) 06 34347366 of Lynn Mol (persoonlijk begeleider) 06 30873460.

Tijdens de looptijd van deze vacature gaan we alvast in gesprek met geschikte kandidaten. De vacature kan daarom eerder gesloten worden. Na de succesvolle gesprekken volgt een arbeidsvoorwaardengesprek en maken we alles in orde om jou een goede start te laten maken!

Type Vacature
Intern nummer 021-101
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst.
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 02-12-2021
Reageer voor 03-03-2022
Ingangsdatum 02-12-2021
Nummer 73395
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel