Persoonlijk begeleider Het Kristal
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE 
PERSOONLIJK BEGELEIDER WOONVORM HET KRISTAL

24 uur

 

Ben jij de daadkrachtige persoonlijk begeleider die de bewoners een warm en veilig thuis biedt? Ook met een verpleegkundige achtergrond nodigen we je uit om te reageren!

 

Aandacht voor onze cliënten

Binnen woonvorm Het Kristal geven we vorm aan een veilig thuis voor een groep ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking met bijkomende (gedrags-) problematiek. Op deze woning wordt 24-uurs ondersteuning geboden.

Functie eisen

Wat ga je doen

Je staat naast de cliënt en je geeft advies en hulp om zijn of haar leven binnen de eigen mogelijkheden en wensen in te richten. Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de regie van het zorgproces. Samen met de cliënt formuleer je doelen, je stelt het persoonlijk plan op en zorgt voor uitvoering en evaluatie. Je onderhoudt en stimuleert contacten met het netwerk van de cliënt. Je coördineert de zorg rondom de cliënt, verleent in samenwerking met collega’s de ondersteuning op een methodische wijze (methodiek Op Eigen Benen) en bewaakt de kwaliteit. Je rapporteert en neemt actief deel aan interne besprekingen. Daarnaast verricht je teamtaken in het kader van het zelfregulerende team. 

 

Aandacht voor elkaar

Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

 

Aandacht voor jouw talent

Bij jou voelen alle cliënten zich gezien, gehoord en gewaardeerd. Vanzelfsprekend bezit je goede communicatieve vaardigheden. Wat jij daar nog aan toevoegt, is jouw zelfverzekerde houding. Je werkt graag samen, kan goed observeren en inspireert collega’s met jouw positieve mindset. Daarnaast:

 

 • heb je een relevante opleiding, minimaal MBO 4 en meerdere jaren relevante werkervaring (ADL ervaring is een pre);
 • werk je met de methodiek Op Eigen Benen (is een pre);
 • kun je diverse begeleidingsstijlen toepassen en weet je daarin snel te schakelen;
 • werk je op basis van eigen kracht van de cliënt en ondersteun je hem/haar bij het maken van eigen keuzes;
 • voel je de behoefte van de cliënt aan en toon je hierin initiatief in de begeleiding en coördinatie rondom de zorg;
 • sta je stevig in je schoenen, weet je overzicht te houden en ben je proactief.

 

Inschaling

Aandacht voor jou

Vanzelfsprekend zorgen we goed voor onze cliënten. En natuurlijk ook voor jou! Daarom krijg je als persoonlijk begeleider bij De Passerel:

 

 • een salaris tussen € 2.236 en € 3.154 (schaal FWG 40), afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • direct een vast contract;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt;
 • een dertiende maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • Pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool.

Bijzonderheden

Solliciteren

Je snapt het: zo’n kans mag je gewoon niet laten liggen. Solliciteer door op de oranje button ‘Direct reageren’ te klikken en voeg je motivatiebrief en cv toe.
Het vacaturenummer is 022-56.

 

Heb je vragen over deze functie? Bel of WhatsApp met Geraline van de Beld (teamcoördinator) op 06 34347366 of met Lynn Mol (persoonlijk begeleider) op 06 30873460.

Tijdens de looptijd van deze vacature gaan we alvast in gesprek met geschikte kandidaten. De vacature kan daarom eerder gesloten worden. Na de succesvolle gesprekken volgt een arbeidsvoorwaardengesprek en maken we alles in orde om jou een goede start te laten maken!

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 022-56
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 25-05-2022
Reageer voor 25-07-2022
Ingangsdatum 25-05-2022
Nummer 111228
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel