Persoonlijk begeleider Jeugd - Cardanuslaan te Doorwerth
Pluryn

Wees de bepalende factor voor iemands fijne leefomgeving. Maak de dagen van onze cliënten iedere dag weer beter. Word begeleider bij Pluryn.

“Iedere collega met wie je werkt, heeft het hart op de goede plaats, een hart voor de zorg”
– Yvonne, begeleider

Dit is jouw werkdag

Bij de Cardanuslan in Doorwerth zoeken ze een persoonlijk begeleider. Het uitgangpunt van Pluryn is dat wij kijken naar de mogelijkheden van de jongeren en rekening houden met de beperkingen. Deze positieve aanpak vinden wij erg belangrijk. Als persoonlijk begeleider zet je samen met de jongere, ouders en de orthopedagoog het traject uit, waarin een optimaal behandelklimaat voor het behalen van de doelen maximaal tot zijn recht komt. Je creëert hiervoor draagkracht binnen het team en bent verantwoordelijk voor het werken aan de doelen. Werkplannen en de individuele gesprekken met de jongeren zijn hierin ondersteunend. Jij bent het centrale punt waar alles samenkomt om te zorgen dat de jongere zich benodigde vaardigheden eigen maakt, alles volgens een specifiek, op zijn of haar competentiegerichte aanpak. Dat betekent dat je hulpvragen signaleert en oppakt en contactpersoon bent voor belanghebbenden van de jongeren waaronder de ouders en school. 

Dit ben jij

Denken vanuit oplossingen is jouw manier van denken. Jij zet je het liefst in voor jongeren met een lichtverstandelijke beperking in combinatie met gedragsproblematiek, omdat je het beste naar boven wilt halen in jouw bewoners.

Dit heb jij

 • Een afgeronde HBO opleiding in een pedagogische richting, Social Work/ Sociaal werk, SPH en Maatschappelijke Zorg opleiding en bij voorkeur ervaring met  lvb cliënten met een complexe zorgvraag en bijbehorende problematiek;
 • Je bent ondernemend en hebt een goede zelfreflectie;
 • Een aantal jaren ervaring met LVB en gedragsproblematiek jeugd en jong- adolescenten;
 • Kennis van ontwikkelingsstoornissen en gedragsproblemen en ervaring in hantering van fysieke agressie;
 • Je zet de jongere altijd centraal. Je ziet het gedrag achter de jongere maar bovenal de jongere zelf;
 • Je werk systemisch en houdt voor ogen dat de behandeling substitutie moet vinden in het gezin van herkomst;
 • Op het moment dat het niet lukt, handel je naar wat de jongeren nodig heeft en wilt hiermee het beste in de jongere naar boven halen.

Dit is Pluryn

Wij zijn Pluryn. Wij zien een wereld vol mogelijkheden, voor iedereen. We werken samen om kansen te benutten en onze kwaliteit voortdurend te verbeteren. Met onze persoonsgerichte zorg halen we het beste uit onszelf en de cliënt. Ons doel? Het bieden van de juiste behandeling en ondersteuning aan iedereen met een complexe zorgvraag. Voor een zo goed mogelijk leven. Want daar heeft ieder mens recht op. Ook als dat (even) niet op eigen kracht lukt.

Wij weten dat we hierin het verschil kunnen maken. Want we zijn specialisten in jeugdzorg en gehandicaptenzorg. Bij ons werken mensen die er elke dag voor gaan, flexibel zijn, verantwoordelijkheid durven nemen en cliënten en zichzelf graag zien groeien. Hun expertise en betrokkenheid zijn voor Pluryn van onschatbare waarde. Bij ons krijg je alle mogelijkheden om beter te worden in je vak, je te verdiepen of verbreden en eventueel een nieuwe stap te zetten in je loopbaan binnen Pluryn. Spreekt jou dit aan? Dan ben jij de professional die wij graag in huis willen hebben. We zijn benieuwd naar jouw drijfveer.

Locatie en doelgroep

Jan Pieter Heije is een orthopedagogisch behandelcentrum voor jongeren (8-23 jaar) met een licht verstandelijke beperking en complexe gedragsproblemen. Veelal hebben de jongeren een oppositionele gedragsstoornis of aan autisme verwante stoornissen. In de behandelgroep aan de Cardanuslaan te Doorwerth wonen jongeren in de leeftijd van ongeveer 14 tot 21 jaar. Jongeren kunnen hier binnen de veiligheid en structuur van een behandelgroep, middenin een reguliere woonwijk, maar in de nabijheid van de terreinvoorziening van Jan Pieter Heije, werken aan hun eigen ontwikkeling en doelen. De jongeren hebben veelal een aan autisme verwante stoornis.
Samen met jouw 8 collega's ben je het centrale punt waar alles samenkomt. 

Dit biedt Pluryn

 • Wij bieden je een leuke functie in een prettige werkomgeving;
 • De functie van persoonlijk begeleider is binnen de cao gehandicaptenzorg ingeschaald in functiegroep 45. Afhankelijk van opleiding en aantal jaren werkervaring ligt het salaris tussen € 2.381,- en € 3.452,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
 • 13e maand;
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem en een goede pensioenregeling conform genoemde cao;
 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen;
 • In eerste instantie ontvang je een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Verlenging is mogelijk.

Meer weten?? 

 • Neem gerust contact met ons op. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Arwolt Brummel, clusterleider, via 06-22531550.
 • Andere vragen? Stuur een whatsapp of bel naar Daniëlle, recruiter Pluryn via 06-28867935.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie via de website van Pluryn.

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/persoonlijk-begeleider-jeugd---cardanuslaan-te-doorwerth

Zie jij jezelf dit al doen? Sluit je aan bij Pluryn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Regio Arnhem JPH
Postcode 6862 BC
Stad Oosterbeek
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
Functie(s) Pedagogisch medewerker
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 14-07-2022
Reageer voor 30-12-2022
Ingangsdatum 28-04-2022
Nummer 110432
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Jan Pieter Heije is een orthopedagogisch behandelcentrum voor jongeren met een complexe hulpvraag (6-23 jaar). Jan Pieter Heije biedt behandeling voor jeugdigen met een licht verstandelijke beperking en jeugdigen jongeren met een stoornis(sen) binnen het autisme spectrum. Als kinderen jongeren en/of hun ouders/verzorgers vastlopen in hun ontwikkeling, helpt Jan Pieter Heije hen verder.

Meer over Pluryn