Persoonlijk Begeleider Intensief KJG Zuidwolde (DR)
Cosis

Locatie de Zuideres in Zuidwolde (DR) is opzoek naar een Persoonlijk Begeleider Intensief voor de kindergroep. Is het voor jou vanzelfsprekend dat je kinderen stimuleert? Zet jij al jouw kwaliteiten in en bied jij intensieve begeleiding en structuur? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit zijn wij

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Op woonvoorziening de Zuideres wonen kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 7 t/m 18 jaar en volwassenen in de leeftijd van 18 t/m 40 jaar met een matige of ernstige verstandelijke beperking. De kindergroep is een intensieve groep. Hier wonen kinderen die zich vaak moeilijk kunnen uiten in woorden. Wij bieden structuur en nabijheid. Dit doen we volgens de uitgangspunten van Triple-C methodiek.

Persoonlijk Begeleider Intensief KJG

Dit ben jij

Je bent een open persoonlijkheid die onbevooroordeeld in het leven staat en de rust bewaart door 'natuurlijk overwicht'. Spannende en moeilijke situaties ga je niet uit de weg, maar probeert dit te voorkomen door goed te observeren, luisteren en te kijken naar veranderingen in het gedrag. Je gaat een onvoorwaardelijke begeleidingsrelatie aan en weet een vertrouwensband met de kinderen op te bouwen vanuit een positieve basishouding. Met jouw humor en doorzettingsvermogen zet je met jouw collega's een fijn leefklimaat neer voor de kinderen. Je sluit gemakkelijk aan bij het cliëntsysteem. Dat is nodig omdat je samen met hen het zorgplan maakt dat bij de kinderen past. Ook coördineer jij het begeleidingsproces en onderhoudt de contacten met het cliëntsysteem.

Iets voor jou

Je kan bij ons aan de slag als je:

 • In het bezit bent van een afgeronde relevante diploma op minimaal mbo-niveau 4 en enige jaren relevante werkervaring.
 • Affiniteit hebt met de doelgroep (laag niveau: <2 jaar, complex gedrag).
 • Ervaring hebt met moeilijk verstaanbaar gedrag (EMB/EVB+).
 • Kennis hebt van de Triple-C methodiek of je bent bereid deze je eigen te maken.
 • Een rijbewijs/auto hebt.
 • Een flexibele instelling hebt, omdat je dag-, avond-, slaap- en nachtdiensten draait.

Wie zie jij als je naar mij kijkt?

Voel je gewaardeerd

Wanneer je komt te werken als persoonlijk begeleider intensief ontvang je van ons:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.381,- en maximaal € 3.452,- volgens FWG 45 van cao- gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • We geven de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learnings (Goodhabitz), want ook in de zorg horen digitale vaardigheden erbij.
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Je wordt onderdeel van een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Voel je welkom en solliciteer

Word jij onze nieuwe collega bij de Zuiders in Zuidwolde? Laat het ons weten door te solliciteren via de 'solliciteer' knop! Reageer voor maandag 12 december 2022.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Chantal Koster, op telefoonnummer 06 239 226 16. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bij indiensttreding vragen wij voor jou een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan. De kosten hiervoor worden door Cosis vergoed.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Bericht voor recruiters en headhunters We begrijpen dat je voor deze vacature kandidaten wilt zoeken, maar we houden werving & selectie in eigen hand.

Type Vacature
Intern nummer 2022-2636
Organisatie Cosis
Locatie Zuideres
Postcode 7921JE
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 21-11-2022
Reageer voor 12-12-2022
Nummer 115693

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis