Persoonlijk begeleider KJG
Cosis

Introductie en uren

Het team van 'Gezinsontwikkeling Drenthe' is op zoek naar een Persoonlijk Begeleider KJG met doorzettingsvermogen in Regio 3 (Meppel-Steenwijkerland). De functie is voor 24 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Ik heb voortdurend toezicht en begeleiding nodig vanwege mijn epilepsie en mijn gedragsproblematiek. Mijn ouders kijken samen met de begeleiding of ik behandeling nodig heb en of ik naar het speciaal onderwijs kan of dat ik misschien toch beter op mijn plek ben op een kinderdagcentrum.

Mijn begeleiding helpt mij om de thuissituatie te verbeteren. De begeleiding zoekt mij dan ook thuis op. Een kind, jongere en het gezin met een begeleidingsvraag valt onder onze verantwoordelijkheid. Samen geven wij uitvoering aan de ondersteuningsplannen van de cliënten. Als Persoonlijk Begeleider stel je het ondersteuningsplan op aan de hand van inhoudelijke informatie van een deskundige en voert deze zelfstandig uit. Met jouw ervaring weet je waarbij het kind, de jongere en het gezin ondersteuning nodig heeft, maar signaleert ook wanneer je kan stimuleren om de eigen regie te pakken en daarmee zelfredzaamheid te bevorderen.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 4.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Bereid zijn om IAG en SVV-scholing te volgen.
 • Kennis en ervaring met Oplossingsgericht Werken of bereidt zijn een cursus hierin te willen volgen.
 • Flexibelle instelling in verband met onregelmatigheid.
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
 • Een rijbewijs/auto.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Dezelfde salarisschaal als je collega's Persoonlijk Begeleider KJG minimaal € 2.025,- en maximaal € 2.993,- volgens FWG 40 de cao-gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd. (Je gaat eerst aan slag bij Gezinsontwikkeling voor de duur van de vervanging, vervolgens zal je doorstromen naar een ander team binnen onze organisatie).
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór maandag 6 december 2021. De gesprekken vinden plaats in week 50.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Marjon van Blanken-Roffel, Teamcoördinator op telefoonnummer 06 830 57 172. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Breng een bezoek aan de website van Gezinsontwikkeling Drenthe.

Type Vacature
Intern nummer 2021-2072
Organisatie Cosis
Locatie Gezinsontwikkeling Drenthe
Postcode 9405 HX
Stad Assen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 25-11-2021
Reageer voor 06-12-2021
Nummer 73207