Persoonlijk Begeleider KJG
Cosis

Introductie en uren

Ter vervanging van zwangerschap is het team van locatie 'Logeerhuis Meppel' op zoek naar een Persoonlijk Begeleider voor 28 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Ik heb voortdurend toezicht en begeleiding nodig vanwege mijn epilepsie en mijn gedragsproblematiek. Mijn ouders kijken samen met de begeleiding of ik behandeling nodig heb en of ik naar het speciaal onderwijs kan of dat ik misschien toch beter op mijn plek ben op een kinderdagcentrum.

Wij als collega's vinden het belangrijk dat je een positieve houding aanneemt, maar ook vakmanschap en professionaliteit toont. Wij zijn betrokken en verwachten dat je de toegewezen cliënten zorgvuldig coördineert en ons informeert over het begeleidingsproces. Je kan feedback ontvangen en geven en je zorgt voor samenwerking met de cliënt, het cliëntsysteem en betrokken zorgverleners. Tot slot hopen we dat je enthousiast, creatief en leergierig bent met een gezonde dosis humor.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 4.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Een rijbewijs/auto.
 • Flexibele instelling in verband met onregelmatige diensten (ochtend, middag/avond, slaap en weekenddiensten).
 • Dat je als professional een bijdrage levert aan de team bedoeling.
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Dezelfde salarisschaal als je collega's Persoonlijk Begeleider minimaal € 2.025,- en maximaal € 2.993,- volgens FWG 40 van de cao-gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd, je gaat eerst werken bij het Logeerhuis KJG in Meppel voor de duur van ongeveer een half jaar, vanaf februari 2022 tot juli 2022. Mogelijkheid bestaat dat je in de zomerperiode 2022 hier ook kan werken of je stroomt door als flexwerker binnen Kind, Jeugd & Gezin Meppel.
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór maandag 20 december 2021. De gesprekken vinden plaats in week 51.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Martin van Veen, Teamcoördinator op telefoonnummer 06 206 997 72. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Wij werken op het Logeerhuis vanuit de 3 O's, te weten het Ontlasten van ouders, Ontspanning en Ontwikkeling van het kind en geven daarnaast uitvoering aan onze team bedoeling zoals hieronder staat beschreven.

Wat: Wij ontlasten ouders en gezinnen door kinderen op een ontspannen manier te laten logeren en dragen bij aan de ontwikkeling, - en sluiten aan bij het kind.

Hoe: Dit doen we als professionals waarbij wij ons verantwoordelijk voelen en eigenaarschap tonen, waarbij vertrouwen en vakmanschap uitgangspunten zijn. Wij ontwikkelen persoonlijk leiderschap, kennen ons zelf, benutten elkaars kwaliteiten, weten waar de focus ligt en welke resultaten we willen halen.

Waarom: Omdat we samen verantwoordelijkheid willen nemen voor kwalitatief goede zorg en ondersteuning waardoor ouders langer in staat zijn hun kind in het gezin te laten opgroeien tegen zo laag mogelijk maatschappelijke kosten.

Meer weten? Breng een bezoek aan de website van locatie Logeerhuis Meppel.

Op deze locatie komen meerdere cliëntprofielen voor, namelijk Samira en Dylan. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan hier!

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Type Vacature
Intern nummer 2021-2022
Organisatie Cosis
Locatie Logeerhuis De Kajuit
Postcode 7944 BE
Stad Meppel
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 22-11-2021
Reageer voor 20-12-2021
Nummer 71959

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis