Persoonlijk begeleider met aanvulling teamcoördinator De Nieuwe Loine
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE PERSOONLIJK BEGELEIDER MET AANVULLING TEAMCOÖRDINATOR 
DE NIEUWE LOINE

Enthousiast slaat een cliënt zijn arm om je heen. Hij straalt van oor tot oor en vertelt je hoe blij hij is op deze plek. Deze plek is woon- en werkboerderij De Nieuwe Loine. Jij snapt zijn enthousiasme. Wie wil hier nu niet wonen of werken? Bovendien weet jij hoe bijzonder zijn reactie is, want achter die glimlach zit een uniek verhaal. Een verhaal van iemand met een verstandelijke beperking en complexe uitdagingen.

Voor De Nieuwe Loine zijn wij op zoek naar een persoonlijk begeleider die ons team ook als teamcoördinator komt versterken voor gemiddeld 32-36 uur in de week.

Functie eisen

Aandacht voor de cliënt
Zodra jij aankomt op je nieuwe werkplek voel jij je thuis. Net als de cliënten die hier wonen. Als persoonlijk begeleider zorg jij er samen met je collega’s voor dat zij hun beste leven kunnen leiden. Jij bent verantwoordelijk voor de regie van het zorgproces, je begeleidt de cliënten door de dag of nacht, zodat zij 24/7 kunnen rekenen op persoonlijke aandacht, verzorging, structuur en veiligheid. In de 1-op-1-begeleiding houd jij continu in de gaten hoe jouw cliënt reageert. Of er niet te veel prikkels zijn bijvoorbeeld. Jij kent je cliënt immers als geen ander en subtiele signalen pik jij als eerste op. Zo kun je bijsturen waar nodig. Jouw werkzaamheden bestaan daarnaast uit:

 • cliënten met een intensieve zorgvraag individueel te begeleiden bij verzorging, gedragsregulering en de dagelijkse activiteiten volgens het zorgplan;
 • de zelfredzaamheid en ontwikkeling van cliënten te stimuleren;
 • bijzonderheden te signaleren en rapporteren;
 • samen te werken met je team en de collega’s van werk- en dagbesteding.

Aandacht voor elkaar
Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en collega’s. De één kan niet zonder de ander. We verlenen passende, regionale zorg voor mensen van alle leeftijden met een beperking. Het is onze persoonlijke missie om hen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Daar zet jij je samen met je collega’s van De Nieuwe Loine voor in. De Nieuwe Loine is een unieke combinatie van een zorgboerderij en appartementen. Hier wonen 8 volwassen cliënten. Zij hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag en bijkomende problematiek. Denk bijvoorbeeld aan ASS of hechtingsproblematiek. De begeleidingsstijl is volgens de Triple-C-methodiek. Je vormt een betrokken team met je collega’s en hebt daarnaast veel contact met de begeleiders van werk- en dagbesteding.

Aandacht voor jouw talent
Jij hebt aan een half woord genoeg en begrijpt als geen ander waar jouw cliënten behoefte aan hebben. Of dit nu een bemoedigende schouderklop is of daadkrachtig optreden. Dit combineer je met goede communicatieve vaardigheden, een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Hierdoor ben je in staat om op een prettige manier je grenzen aan te geven en samen te werken. Ook neem je mee:

 • een mbo-4-diploma;
 • ervaring met de doelgroep en kennis van het werken op een boerderij;
 • een flexibele werkinstelling. Je werkt volgens 24 uursdiensten.

Inschaling

Wij bieden jou
Vanzelfsprekend zorgen we goed voor onze cliënten. En natuurlijk ook voor jou! Daarom krijg je als persoonlijk begeleider, met aanvulling teamcoördinator bij De Passerel:

 • een salaris tussen de € 2.381 en € 3.452 (FWG schaal 45), afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • direct een vast contract;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt;
 • een dertiende maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • Pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool.

Bijzonderheden

Jouw sollicitatie
Je snapt het: zo’n kans mag je gewoon niet laten liggen. Solliciteer door op de oranje button ‘Direct reageren’ te klikken en voeg je motivatiebrief en cv toe.
Het vacaturenummer is 022-73.

Heb je vragen over deze functie? Bel of stuur een WhatsAppbericht naar Elmar Hesselink op 06-46156119.

Tijdens de looptijd van deze vacature gaan we alvast in gesprek met geschikte kandidaten. De vacature kan daarom eerder gesloten worden. Na de succesvolle gesprekken volgt een arbeidsvoorwaardengesprek en maken we alles in orde om jou een goede start te laten maken!

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 022-73
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Voorst
Postcode 7336 BC
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 03-08-2022
Reageer voor 03-10-2022
Ingangsdatum 03-08-2022
Nummer 113049
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel