Persoonlijk begeleider met aanvulling teamcoördinator
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE PERSOONLIJK BEGELEIDER MET AANVULLING TEAMCOÖRDINATOR 
WOONVORM ORDEN

Voor Woonvorm Orden zijn wij, ter vervanging van zwangerschapsverlof voor de periode van 1 mei 2022 tot 1 november 2022, op zoek naar een persoonlijk begeleider die ons team ook als teamcoördinator komt versterken voor gemiddeld 30 uur in de week.

Aandacht voor de cliënt
Woonvorm Orden is een modern inpandig appartementencomplex in de wijk Orden voor mensen met een licht of matig verstandelijke beperking. De woonvorm is gelegen boven het winkelcentrum Ordenplein en heeft 24 ruime appartementen, met 1 groepsruimte. De ondersteuning is gericht op ontwikkeling en zo veel als mogelijk zelfstandig wonen. Dit is afhankelijk van het niveau en de zorgvraag van de bewoner.

Functie eisen

Aandacht voor jouw talent
In de rol van teamcoördinator ben je aanspreekpunt voor het team en de manager zorg. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden binnen het team onderling verdeeld zijn. Je meldt knelpunten aan de manager zorg en je signaleert ontbrekende randvoorwaarden om als zelfregulerend team te functioneren.

Als persoonlijk begeleider sta je naast de cliënt en geef je advies en hulp om zijn of haar leven binnen de eigen mogelijkheden en wensen in te richten. Je bent verantwoordelijk voor de regie van het zorgproces. Samen met de cliënt formuleer je doelen, je stelt het zorgplan op en zorgt voor uitvoering en evaluatie. Je onderhoudt en stimuleert contacten met het netwerk van de cliënt. Je coördineert de zorg rondom de cliënt, verleent in samenwerking met collega’s de ondersteuning op een methodische wijze en bewaakt de kwaliteit. Je rapporteert en neemt actief deel aan interne besprekingen.

Daarnaast verricht je teamwerkzaamheden in het kader van een zelfregulerend team. 

Bij jou voelen alle cliënten zich gezien, gehoord en gewaardeerd. Vanzelfsprekend bezit je goede communicatieve vaardigheden. Wat jij daar nog aan toevoegt, is jouw zelfverzekerde houding. Je werkt graag samen, kan goed observeren en inspireert collega’s met jouw positieve mindset. Daarnaast:

 • heb je een mbo-diploma op niveau 4;
 • ben je de verbindende factor is tussen de manager zorg, de gedragsdeskundige, het team, de cliënten en hun netwerk en externe partijen;
 • heb je een flexibele werkinstelling om volgens rooster te werken in wisselende diensten, onregelmatige werktijden en slaap- en weekenddiensten.

Aandacht voor elkaar
Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Inschaling

Aandacht voor jou
Vanzelfsprekend zorgen we goed voor onze cliënten. En natuurlijk ook voor jou! Daarom krijg je als persoonlijk begeleider met aanvulling teamcoördinator bij De Passerel:

 • een salaris passend bij je ervaring, binnen functieschaal 45;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten;
 • een dertiende maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.

Bijzonderheden

Aandacht voor jouw sollicitatie
Je snapt het: zo’n kans mag je gewoon niet laten liggen. Solliciteer dus uiterlijk op 6 februari 2022, daarna is deze vacature gesloten.

Stuur je motivatiebrief en cv naar [email protected], onder vermelding van vacaturenummer 022-11.   

Heb je vragen over deze functie? Bel of WhatsApp met Debby Neef op 06-43107663 of bel met Doreen Reijnders op 055-3579800.

De gesprekken zijn in week 7.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 022-11
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 11-01-2022
Reageer voor 06-02-2022
Ingangsdatum 11-01-2022
Nummer 107072
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel