Persoonlijk Begeleider met aanvulling Teamcoördinator Geode a
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE PERSOONLIJK BEGELEIDER MET AANVULLING TEAMCOÖRDINATOR GEODE A

Word jij onze nieuwe teamcoördinator?

Voor ons team Geode A zoeken wij per direct een persoonlijk begeleider die ons team ook als teamcoördinator wil versterken voor gemiddeld 28-32 uur in de week. Meer uren is bespreekbaar.

Waar

Binnen Woonvorm Geode Beneden A geven wij vorm aan een veilig thuis voor een groep jongeren. Deze jongeren hebben ernstig meervoudige beperkingen en zijn veelal rolstoelafhankelijk. De meeste dagelijkse zelfzorg zoals eten, drinken en lichamelijke hygiëne verrichten wij als hun begeleiders, daarbij kijkend naar wat de jongere hierin zelf kan. Hierin wordt nauw samengewerkt met hun ouders.

Jouw functie

In de rol van teamcoördinator ben je aanspreekpunt voor het team en het teamhoofd. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden binnen het team onderling verdeeld zijn. Je meldt knelpunten aan het teamhoofd en signaleert ontbrekende randvoorwaarden om als zelfregulerend team te functioneren. Het team vindt professioneel werken belangrijk en het team is actief bezig met hun teamontwikkeling. Dit vraagt van de teamcoördinator dat hij/zij ervaring heeft met en het leuk vindt om werk- en teamprocessen te optimaliseren en te volgen. Door de huidige ontwikkeling van het team, is pro actief handelen en een daadkrachtige werkwijze inherent aan deze functie binnen Geode A. Tevens zijn coachende vaardigheden nodig zodat het team zich verder kan ontwikkelen naar zelfregulering.

Als persoonlijk begeleider sta je naast de cliënt en geef je advies en hulp om zijn of haar leven binnen de eigen mogelijkheden en wensen in te richten. Je bent verantwoordelijk voor de regie van het zorgproces. Samen met de cliënt formuleer je doelen, je stelt het persoonlijk plan op en zorgt voor uitvoering en evaluatie. Je onderhoudt en stimuleert contacten met het netwerk van de cliënt. Je coördineert de zorg rondom de cliënt, verleent in samenwerking met collega’s de ondersteuning op een methodische wijze en bewaakt de kwaliteit. Je rapporteert en neemt actief deel aan interne besprekingen.

Functie eisen

Wij zoeken iemand die

  • beschikt over minimaal MBO 4 werk- en denkniveau en meerdere jaren relevante werkervaring heeft met de doelgroep;
  • ervaring heeft met de LACCS methode (is een pre);
  • werkt vanuit positiviteit en gericht is op samenwerking;
  • overview heeft en lijnen kan uitzetten en hierin prioriteiten kan stellen;
  • lef heeft, creatief kan denken en graag oplossingen zoekt vanuit de verbinding en co creatie, ook met familie en verwanten;
  • een hoge mate van zelfreflectie heeft en kan omgaan met het geven en krijgen van feedback;
  • een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen heeft;
  • bereid is om volgens rooster te werken in wisselende diensten en onregelmatige werktijden.

Inschaling

Wat bieden wij

Uiteraard krijg je een inwerkprogramma en de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en je kennis en kwaliteiten breed in te zetten.

Je werkt in een team op weg naar zelfregulering met enthousiaste collega’s. Je functioneert optimaal met deze vorm van vrijheid binnen kaders. Je werkt nauw samen met je collega’s en neemt vanzelfsprekend je eigen verantwoordelijkheid. Als team maak je gebruik van elkaars kwaliteiten.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO Gehandicaptenzorg.

Bijzonderheden

Goed om te weten

Voor vragen kun je contact opnemen met Marlot Kloezeman-Buitenhuis op 06-34550964.

We gaan graag met je in gesprek als we voldoende aansluiting zien. De vacature sluit als we de geschikte kandidaat gevonden hebben.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure. Wij vragen bij indiensttreding om een actuele verklaring omtrent gedrag (VOG).

 

 Niemand werkt toevallig bij De Passerel, dat is een bewuste keuze, dat zie en voel je meteen als je een van onze locaties bezoekt. Bekijk het filmpje van Jasmijn, zij vertelt jou wat het werken bij De Passerel voor haar betekent: https://www.youtube.com/watch?v=YM87TnXJigo#action=share

 

Solliciteren

Kun jij niet wachten om deze cliënten te begeleiden en wil jij onderdeel worden van dit team? Motiveer dan waarom en stuur je motivatiebrief en CV onder vermelding van vacaturenummer 019-98 naar: personeelenopleidingen@de-passerel.nl

Type Vacature
Intern nummer 019-98
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7311 AK
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 31-10-2019
Reageer voor 31-12-2019
Ingangsdatum 31-10-2019
Nummer 49282
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

De Passerel biedt met 470 medewerkers zorg aan bijna 1000 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven. We bouwen verder op de fundamenten van vroeger. De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. De samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, is essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten namelijk duidelijk maken. Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan dagbesteding, woon- en werklocaties. Wij bieden onze zorg verspreid over de hele regio aan. Zowel in speciale voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra.

Meer over Stichting De Passerel