Persoonlijk begeleider met aanvulling teamcoördinator woonvorm Het Kristal
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE PERSOONLIJK BEGELEIDER MET  AANVULLING TEAMCOÖRDINATOR WOONVORM HET KRISTAL

24-32 uur

Voor woonvorm Het Kristal zijn wij op zoek naar een persoonlijk begeleider die ons team ook als teamcoördinator komt versterken. Ben jij op korte termijn op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan!

Wat ga je doen
Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de regie van het zorgproces. Je verleent in samenwerking met collega’s de ondersteuning op een methodische wijze en bewaakt de kwaliteit. Samen met de cliënt formuleer je doelen, je stelt het persoonlijk plan op en zorgt voor uitvoering en evaluatie. Je staat naast de cliënt en je geeft advies en hulp om zijn of haar leven binnen de eigen mogelijkheden en wensen in te richten. Je hebt een ondersteunende rol bij het uitbreiden en onderhouden van het persoonlijk netwerk van de cliënten. Daarnaast verricht je teamtaken in het kader van het zelfregulerende team. 

In de rol van teamcoördinator ben je aanspreekpunt voor het team en de manager zorg. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden binnen het team onderling verdeeld zijn. Je meldt knelpunten aan de manager zorg en je signaleert ontbrekende randvoorwaarden om als zelfregulerend team te functioneren.

Waar ga je werken?
Binnen woonvorm Het Kristal bieden we een veilig thuis voor een groep ouder wordende cliënten met een matig verstandelijke beperking en cliënten die ADL zorg behoeven. De uitdaging is te vinden in onze zeer diverse doelgroep in de leeftijd van 40 tot 85 jaar met verschillende zorgzwaartes en de daarbij behorende ontwikkelingsvraag. Als begeleider ben je continu aan het schakelen tussen de verschillende ontwikkelingsniveaus en de daarbij behorende begeleidingsstijlen. Op deze woning wordt 24-uurs ondersteuning geboden. 

Functie eisen

Wat breng je mee
Je werkt graag samen, kan goed observeren en inspireert collega’s met jouw positieve mindset. Daarnaast heb je: 

 • een relevant mbo-diploma op niveau 4;
 • coördinerende kwaliteiten, het vermogen om overzicht te houden en te signaleren.

Inschaling

Aandacht voor jou
Vanzelfsprekend zorgen we goed voor onze cliënten. En natuurlijk ook voor jou! Daarom krijg je als persoonlijk begeleider met aanvulling teamcoördinator bij De Passerel:

 • direct een vast contract;
 • een salaris tussen de € 2605,- en € 3640,- (FWG schaal 45, per 1 mei 2023), afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten;
 • een dertiende maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een het verduurzamen van je woning of een fietsregeling;
 • bewoners en collega’s die blij zijn om jou te zien.

Bijzonderheden

Wie is De Passerel
Een stichting die als werkgever een eenheid vormt samen met de cliënten, ouders/verwanten en alle collega’s. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. Dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Zowel thuis, op onze woonlocaties als in de wijk. Daarnaast bieden we ook (arbeidsmatige) dagbesteding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Meer informatie
Wil je meer weten? Bel met Ben Dijkstra op 06-24967914 of met Lynn Mol op 06-30873460.

Solliciteren?
Solliciteer door jouw gegevens uiterlijk op 3 april achter te laten in het ‘Direct reageren’ veld hieronder en stuur je cv mee. Het vacaturenummer is 023-20.  

Tijdens de looptijd van deze vacature gaan we alvast in gesprek met geschikte kandidaten. De vacature kan daarom eerder gesloten worden.

Het opvragen van referenties bij eerdere werkgevers is een onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Type Vacature
Intern nummer 023-20
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 14-03-2023
Reageer voor 04-04-2023
Ingangsdatum 14-03-2023
Nummer 118535
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel