Persoonlijk begeleider MVG
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Begrijp jij dat ik mij het veiligst voel in een gestructureerde omgeving? Als ik jou aan je arm meeneem, weet jij dan dat ik je wat duidelijk wil maken? Leer jij anderen met mij om te gaan en samen voor een veilig en prettig thuis te zorgen?"

Waar ga je werken?
In een prachtige bosrijke omgeving ligt het zorgpark van 's Heeren Loo Ermelo. Hier wonen en werken 680 cliënten met een verstandelijke beperking en werken ongeveer 1500 medewerkers. Het park is van alle gemakken voorzien. Voor bijna alle zorgvragen wordt een passend antwoord gevonden, van kleine tot complexe vragen.

Je gaat werken bij een woning met cliënten met een zeer ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Wij zijn een stabiel team met behoorlijk veel ervaring. De volledige focus ligt op het werken vanuit de behandelmethode Triple-C. Wij zijn flexibel en altijd bereid ons aan te passen aan wat op dat moment nodig is voor de cliënt.

Wie ga je helpen?
Onze cliënten zijn allemaal zeer ernstig verstandelijk beperkt, wat betekent dat zij niet of enkele woorden kunnen praten. Doordat zij niet goed kunnen aangeven wat zij willen of bedoelen, spreken wij van complex gedrag. Dit is gedrag wat je moet leren kennen om te herkennen wat zij bedoelen. Zij communiceren door lichaamstaal en aanwijzen, zo kunnen zij jou meetrekken ergens heen om jou iets te laten zien. Ook kunnen zij bijvoorbeeld alles willen opeten of verscheuren wat ze tegen komen. Het gedrag moet je leren (her)kennen. Zeker in het begin zal dit lastig zijn en daardoor kunnen onze cliënten spanningsvol gedrag laten zien. Onze cliënten zijn mobiel, maar hebben wel hulp bij ADL nodig.

Hoe ga je helpen?
Jij voelt goed aan wat de behoefte is van jouw cliënt. Daardoor ben je niet snel onder de indruk van onverwachte situaties en weet jij feilloos te handelen vanuit hun behoeften. Je bent een kei in je vak en je viert zelfs de kleine successen. Je collega's en de cliënten kunnen voor 100% op jou bouwen. Je bent een sensitieve, sociale begeleider die graag in een team werkt.

Naast het begeleiden en verzorgen ben je ook bezig met de ontwikkeling van de cliënten, waarbij de nadruk ligt op de relatie die jij als begeleider opbouwt/hebt met de cliënten. Door jouw positiviteit en doorzettingsvermogen laat jij je niet weerhouden door tegenslagen en zie jij juist de kans doelen te bereiken.

Als persoonlijk begeleider richt je je op de samenwerking met alle betrokkenen rondom "jouw" cliënten. Je staat zelf open voor ontwikkeling en kijkt verder wat nog meer mogelijk is. Je stelt het belang van de cliënt voorop en zorgt ervoor dat jouw collega's vanuit samenwerking de beste begeleiding aan de cliënt geven. Vanuit jouw ervaring coach jij jouw collega's. Maar bovenal voel je dat dit je plek is. Bij deze mensen die hun welzijn in jouw handen leggen. En dat maakt jou waardevol, voor je cliënten en voor je team.

Dit bieden wij
 • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1963,- en maximaal € 3189,- (FWG 40/45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Financiële vergoeding voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen.
 • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
 • Je hebt een afgeronde zorggerichte opleiding afgerond op minimaal mbo-niveau 4 of hbo.
 • Je hebt ervaring in de zorg, bij voorkeur met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag die de nodige verzorging en begeleiding nodig hebben.
 • Jij hebt het talent dat je goed kunt samenwerken en betrokken bent bij jouw collega's.
 • Je kunt coachen én samenwerken.
 • Je bent makkelijk in schakelen tussen alle belangen en perspectieven in het multi-disciplinair team.
Sollicitatieprocedure
We willen graag kennis met je maken, dus na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact op. Een meedraaidienst is onderdeel van de procedure om een goed beeld van jou te krijgen en jou een beeld te geven van de woning en onze werkwijze. En als dit niet bij jouw wensen en behoeften aansluit, dan kijken we graag met jou naar andere mogelijkheden.

Kunnen wij je verder helpen?
Heb je vragen over de vacature? Bel of app dan met Harmke van Kuijvenhoven, manager zorg, via telefoonnummer 06- 22 91 68 57 of met Joella Morssink, recruiter via telefoonnummer 06-82 50 14 70. Voor overige vragen neem je contact op met Astrid Peters, medewerker recruitment via 088-037 05 14.

Heb je vragen over werken bij 's Heeren Loo? Bijvoorbeeld over hoe jouw sollicitatieproces verloopt, of welke vacature het best bij je past? Iedere maandag van 12:00 tot 12:30 uur helpen onze recruiters je verder door alle vragen te beantwoorden in de livechat op Facebook.

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Daarom willen graag kennis met jou maken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 6
Begeleider niveau 5
Begeleider niveau 4
Persoonlijk Begeleider
Begeleider wonen
Publicatiedatum 31-03-2021
Reageer voor 31-03-2022
Nummer 62940

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland