Persoonlijk begeleider NAH/LG Lookwartier - Doetinchem
Zozijn

Word jij onze nieuwe collega bij Op Pad voor het Lookwartier in Doetinchem?

Wij zoeken voor deze locatie een Persoonlijk begeleider NAH/LG met een dienstverband  61%  (22 uur per week)

Wat ga je doen?
Je coördineert het tot stand komen, vaststellen, uitvoeren, evalueren en bijstellen van het ondersteuningsplan van meerdere cliënten. Je bent de eerste contactpersoon voor deze cliënten en hun verwanten. Je ondersteunt en coacht de overige medewerkers in het uitvoeren van de afspraken uit deze plannen. Zo nodig organiseer je in samenspraak met de teamondersteuner themabijeenkomsten om kennis en vaardigheden over te brengen. Je biedt ondersteuning en begeleiding aan volwassenen in de woon- en leefsituatie; de begeleiding en ondersteuning is gericht op het handhaven en/of bevorderen van het sociaal, emotionele en maatschappelijke leven van de cliënten. Bij Op Pad doen we dit met gebruikmaking van de methodiek “Hooi op je vork”.
Je kunt ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden, je neemt deel aan overleggen en je levert een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe collega’s en stagiaires/leerlingen.

Wie zijn wij
Op Pad van Zozijn is gespecialiseerd in de ondersteuning van mensen met NAH. Op Pad heeft woningen speciaal voor mensen met NAH, die niet meer thuis kunnen wonen. In iedere woning wonen cliënten met een soortgelijke ondersteuningsvraag. Het Lookwartier in Doetinchem is zo'n woning. Het Lookwartier biedt wonen voor volwassenen met NAH. Vlakbij het centrum van Doetinchem ligt dit schitterende appartementencomplex van Op Pad. Het complex bestaat uit zestien appartementen. Hier wonen cliënten zelfstandig met in de nabijheid begeleiding. Iedere cliënt vult de begeleiding op een eigen manier in. Elke avond is er een gezamenlijk koffie moment in het kantoor. 's Nachts is er een begeleider aanwezig. Dat betekent dat er 24-uurs ondersteuning wordt geboden waar dat nodig is.

Herken jij je in het volgende?

 • Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4
 • En je hebt ervaring en affiniteit met de doelgroep en met psychische problematiek (persoonlijkheidsstoornissen) 
 • Ervaring met het regisserende en coachende deel van de functie
 • Verder heb je oplettende en alerte houding en bent in staat te bemiddelen indien nodig tussen cliënten en anderen
 • je bent stimulerend en motiverend ten aanzien van de cliënt en klantgericht
 • Je kunt methodisch werken, coördineren en regisseren
 • Je kunt je collega’s coachen bij het behalen van goede resultaten

Dit bieden wij

 • een aanstelling in eerste instantie voor de duur van een jaar. Verlenging of omzetting naar onbepaalde tijd hoort bij gebleken geschiktheid en onveranderde bedrijfsomstandigheden, tot de mogelijkheid
 • interne kandidaten behouden hun huidige aanstelling
 • Arbeidsvoorwaarden conform cao Gehandicaptenzorg
 • Als ondersteuner een salaris van maximaal € 3289,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 45.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%

Procedure
Onderdeel van de selectieprocedure is het opvragen van referenties bij de huidig leidinggevende. Dit gebeurt bij een positieve uitkomst direct na het eerste selectiegesprek. De verkregen informatie kan, mede, een rol spelen bij de besluitvorming over eventuele aanstelling.

Voor deze vacature hebben we geen sluitingsdatum. Dit betekent dat als de geschikte kandidaat gevonden wordt, de vacature wordt gesloten. Zolang de vacature zichtbaar is, is de kandidaat nog niet gevonden.

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie NAH - Wonen Lookwartier Doetinchem
Postcode 7001EJ
Stad Doetinchem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Annelies Donderwinkel, manager NAH, 06-21381794 of bij Colette Huis in t Veld, teamondersteuner NAH 06-22631181.
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 07-01-2022
Reageer voor 28-02-2022
Nummer 107013
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn