Persoonlijk begeleider
De Twentse Zorgcentra

Op Grasklokje 1-3 werken we vanuit de visie ‘zien wat niet gezegd wordt’. Kenmerkend hierin is het observeren en alert zijn op kleine signalen als mimiek en houding en vervolgens doelgericht handelen. Met jouw creativiteit weet je niet alleen de beste oplossing in elke situatie te vinden maar zorg je ook voor leuke activiteiten met de cliënten, denk aan knutselen, snoezelactiviteiten, fietsen, wandelen of dagjes uit. Periodiek organiseren we Grasklokje-breed een activiteit. Met alle bewoners gaan we dan bijvoorbeeld aan de high tea of een stamppotbuffet, heel gezellig!

De 6 bewoners bevinden zich in de leeftijd van 29 tot 68 jaar. We hebben plek voor 10 bewoners, we gaan er vanuit dat deze plekken de komende tijd opgevuld gaan worden. Doordat je wordt ingezet op twee woningen kent je dagelijkse werk de nodige afwisseling. Dit vraagt natuurlijk ook iets van je, je hebt de ‘ins en outs’ van 4 dames en 2 heren te kennen en past je handelen daarop aan. Binnen de ene groep ligt het accent op de begeleiding, op de andere groep houd je je meer met belevingsgerichte zorg bezig. Waar de ene cliënt volledig zorg afhankelijk is kan de andere cliënt best nog wel wat zelf. Een divers gezelschap waarbij het mooi is om te zien hoe cliënten elkaar af en toe ook nog kunnen prikkelen. Voor alle cliënten geldt dat zij ADL afhankelijk zijn. We maken, indien nodig, dus gebruik van diverse til- en hulpmiddelen. Het uitvoeren van verzorgende en verpleegtechnische handelingen, mits bevoegd en bekwaam, zijn onderdeel van jouw dagelijkse werkzaamheden.

Ons team
Wij zijn een jong, zelfstandig en gezellig team en hechten veel waarde aan een open communicatie. Als team hebben we oog voor de kwaliteiten van onze collega’s en bieden wij jou de ruimte om hierin te groeien. Waar nodig helpen wij elkaar! In verband met uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een nieuwe PB-er. Ben jij iemand die graag meedenkt, zich wil blijven ontwikkelen en continuïteit kan bieden, dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Wat breng jij mee?

  • Een afgeronde agogische of verpleegkundige opleiding op minimaal kwalificatieniveau 4. 

Wat krijg jij van ons?

  • Een afwisselende baan van gemiddeld 24 uur per week. Wil jij graag meer uren werken dan 24, dan is dit bespreekbaar. Wel kunnen nachtdiensten dan onderdeel van je dienstenpatroon worden.
  • Een plek waar je veel kunt leren door diversiteit in zorg- en begeleidingsvragen.
  • Een salaris van min. € 2.381,- / max. € 3.452,- (FWG 45) bij een fulltime dienstverband.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een eindejaarsuitkering van 8.33%.
  • Een meerkeuzesysteem om zelf je arbeidsvoorwaarden te kiezen, denk bijvoorbeeld aan het fietsplan, contributie sportvereniging, extra vergoeding reiskosten, extra verlof en de pc/laptop/tablet/smartphone-regeling.

Enthousiast?
Reageren kan tot maandag 1 augustus.

Liever eerst meer informatie?
Voor meer informatie neem je contact op met Grasklokje 1-3 via tel.nr. 088-4305355 of 088-4305360.

VOG
De Twentse Zorgcentra is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure vanuit P&O.

Voorrang
De vacature staat zowel in- als extern open. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Type Vacature
Intern nummer 22.061
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie Nijverdal, Grasklokje 1-3
Postcode 7443 TX
Stad Nijverdal
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Verpleegkundige
Publicatiedatum 02-08-2022
Reageer voor 11-08-2022
Nummer 113003
Doorsturen Bekijk PDF

De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 2.000 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2.500 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.

Wij werken vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams.

Onze cliënten wonen onder andere op de beschermde (deels besloten) en mooie terreinen van de LosserHof en ‘t Bouwhuis. Zij leven, wonen, werken en recreëren hier in een omgeving die nadrukkelijk rekening houdt met hun mogelijkheden en beperkingen. Daarnaast bieden we ook meer kleinschaligere woon- en werkvoorzieningen in onder andere Almelo, Tubbergen en Nijverdal.

Meer over De Twentse Zorgcentra