Persoonlijk begeleider Oliemolensingel
Aveleijn

Ben jij een ervaren persoonlijk begeleider die stevig in zijn schoenen staat. Zet jij de cliënt centraal en kun jij in samenspraak met de cliënt achterhalen waar er ontwikkelingsstappen gezet kunnen worden die bijdragen aan een betekenisvol leven. Werk jij op een professionele en authentieke wijze, waarbij je rekening houdt met de emotionele ontwikkeling en beleving van de client en ben jij daarbij gericht op de talenten maar houd je oog op de kwetsbaarheid?    

Voor de locatie Oliemolensingel is Aveleijn opzoek naar een Persoonlijk begeleider voor 20 tot 32 uur.

(uren in overleg) 

De locatie: 

De woon -en dagbestedingslocatie Oliemolensingel is gelegen aan de rand van het centrum van Enschede. Er wordt 24 uurs zorg geboden. De volwassen cliënten wonen in appartementen met een eigen zorgoproepsysteem en zijn verdeeld over drie verdiepingen. Naast een verstandelijke beperking hebben veel cliënten bijkomende problematiek als verslaving, autisme en borderline. De begeleiding en ondersteuning is afgestemd op de persoonlijke zorgbehoefte van de cliënt. 
Het team is te omschrijven als enthousiast, ervaren en stabiel! 

Functieprofiel 

Om voor de functie persoonlijk begeleider in aanmerking te komen ben je in het bezit van een niv 4 diploma maatschappelijke zorg of vergelijkbaar agogisch. Je hebt ruime ervaring als persoonlijk begeleider in de gehandicapten zorg en hebt kennis van de eventuele bijbehorende (gedrags)problematiek. Je bent een persoon die stevig in zijn schoenen staat en om kan gaan met complexe problematiek. 

Organisatie en salaris 

Aveleijn heeft goed werkgeverschap hoog op de agenda staan. Zo is ontwikkelen een van de kernwaardes en bied Aveleijn verschillende mogelijkheden om aan je eigen ontwikkeling te werken. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-gehandicaptenzorg De functie persoonlijk begeleider is ingedeeld in functiegroep 40 (maximaal € 3.154, - bij een 36-urige werkweek) en de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring. Daarnaast heb je recht op pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Aveleijn biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland, laptop/tablet. 

Solliciteren 

Ben jij die ervaren persoonlijk begeleider die stevig in zijn schoenen staat?  

Twijfel dan niet en solliciteer voor deze leuke uitdagende functie.  

Wil je meer weten over de vacature neem dan contact op met onze recruiters via 06-57381173 - of schakel direct met de locatiemanager Marcel Berendsen via [email protected] 

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Oliemolensingel in Enschede
Postcode 7511 BH
Stad Enschede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Marcel Berendsen via [email protected]
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 16-03-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 118640
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn