Persoonlijk begeleider Ouder en Kind Wonen
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE PERSOONLIJK BEGELEIDER M/V 
OUDER EN KIND WONEN

Voor het team Ouder en Kind Wonen zijn wij per 1 oktober op zoek naar een persoonlijk begeleider die tevens taken van een pedagogisch ondersteuner uitvoert. De functie is voor 22 uur gemiddeld in de week met de verwachting dat dit in de nabije toekomst uitgebreid kan worden met 8 uur.

Waar
Team Ouder en Kind Wonen biedt 24-uurs ondersteuning aan cliënten met een licht verstandelijke beperking en hun kind (eren) waarbij er sprake is van psychisch en psychosociale problematieken en vaak multiprobleem gezinnen. 
Er wordt nauw samengewerkt met het team Ouder en Kind Ambulant, waardoor je ook ingezet kan worden binnen ambulant.

Wat ga je doen
Als persoonlijk begeleider sta je naast de cliënt en geef je advies en hulp om zijn of haar leven binnen de eigen mogelijkheden en wensen in te richten. Je bent verantwoordelijk voor de regie van het zorgproces. Samen met de cliënt formuleer je doelen, je stelt het persoonlijk plan op en zorgt voor uitvoering en evaluatie. Je onderhoudt en stimuleert contacten met het netwerk van de cliënt. Je coördineert de zorg rondom de cliënt, verleent in samenwerking met collega’s de ondersteuning op een methodische wijze en bewaakt de kwaliteit. Je rapporteert en neemt actief deel aan interne besprekingen. Je voert ook taken uit van een pedagogisch ondersteuner en je verricht teamtaken in het kader van het zelfregulerende team. 

Functie eisen

We zoeken iemand die

 • beschikt over HBO werk- en denkniveau, en meerdere jaren relevante werkervaring heeft. Een SKJ registratie is een pre;
 • veerkrachtig en flexibel kan omgaan met crisissituaties;
 • een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen heeft;
 • kan omgaan met weerstand en tegenstrijdige belangen; het belang van de ouder en het welzijn van het kind;
 • de cliënt activeert in het vinden van zijn/haar eigen oplossingen;
 • zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
 • in staat is te reflecteren op eigen handelen en dat van collega’s en kan omgaan met het geven en krijgen van feedback;
 • initiatief toont en pro actief is;
 • flexibel en bereid is om te werken in wisselende diensten en onregelmatige werktijden.

Inschaling

Wat bieden wij
Uiteraard krijg je een inwerkprogramma en de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en je kennis en kwaliteiten breed in te zetten. In ons zelfregulerend team werk je nauw samen met enthousiaste collega’s en kun je gebruik maken van hun kwaliteiten. 

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO Gehandicaptenzorg.

Bijzonderheden

Goed om te weten
Voor vragen kun je contact opnemen met Maria Span (teamcoördinator) op 06-52560689 of met Els Reijnders (persoonlijk begeleider) op 06-52560663.

De gesprekken vinden plaats op 21 augustus.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Niemand werkt toevallig bij De Passerel, dat is een bewuste keuze, dat zie en voel je meteen als je een van onze locaties bezoekt. Bekijk het filmpje van Jasmijn, zij vertelt jou wat het werken bij De Passerel voor haar betekent: https://www.youtube.com/watch?v=YM87TnXJigo#action=share

Solliciteren
Kun jij niet wachten om deze cliënten te begeleiden en wil jij onderdeel worden van dit team? Stuur dan je brief met motivatie en CV uiterlijk op 16 augustus 2020, onder vermelding van vacaturenummer 020-40 naar: personeelenopleidingen@de-passerel.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 020-40
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 27-07-2020
Reageer voor 16-08-2020
Ingangsdatum 27-07-2020
Nummer 54008
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel