Persoonlijk begeleider
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Begrijp jij dat ik me het veiligst voel in een gestructureerde omgeving? Help je mij mijn competenties te vergroten en doelen te behalen? Help je mij zo zelfstandig mogelijk te zijn met wonen, leren en werken?"

Waar ga je werken?
De woning bevindt zich midden in het mooie en hechte dorp Oosterwolde, in de kop van Gelderland. De locatie is opgericht vanuit een ouderen initiatief met de basis uit het christelijke geloof en het nu nog altijd actieve bestuur. Hier wonen 13 cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking en werken begeleiders. De bewoners met een leeftijd tussen de 21 t/m 75 jaar, waarvan 6 hun eigen appartement en 7 hun eigen kamer hebben, kunnen gebruik maken van de ontmoetingsruimte. We vinden het belangrijk om elke cliënt individueel te benaderen en hiernaast de mogelijkheid te bieden voor contactmomenten met gemeenschapsbewoners en/of buurtbewoners. Hierdoor zal de eigenwaarde van de cliënt vergroot worden.

Wie ga je helpen?
Cliënten met een Lichte tot Matige Verstandelijke Beperking vinden het soms lastig de wereld om hen heen te begrijpen. Contact maken met anderen en het aangaan van gezonde relaties kost soms moeite. Vaak hebben ze een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen. Daarnaast hebben sommige cliënten meer ondersteunende zorg nodig. Jij weet hoe je met deze kwetsbare doelgroep om moet gaan. Met jouw kennis en ervaring zoek je samen naar mogelijkheden om competenties aan te leren, zodat de cliënt zo zelfstandig mogelijk kan leven. Om dit te bereiken werk je nauw samen met zijn familie en andere disciplines.

Hoe ga je helpen?
Iedere cliënt is uniek. Iedere persoonlijk begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dé manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien. In ieder geval vertaal jij mogelijkheden naar een persoonlijk zorgplan.

Je bent het eerste aanspreekpunt van de cliënt en zijn verwanten en coördineert de zorg. Als persoonlijk begeleider heb je een coachende rol in het team zodat de ondersteuning zo optimaal mogelijk wordt ingezet. Dat maakt jou waardevol voor de cliënt én voor je team. Daarnaast is de locatie in ontwikkeling en om die reden zoeken wij een collega met een frisse blik. Een collega die graag wil meedenken in het proces en hier graag een bijdrage aan wil leveren.

Dit bieden wij
  • Een contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een dienstverband 28 uur per week.
  • Een brutosalaris conform de cao gehandicaptenzorg CAO Gehandicaptenzorg FWG 40 van minimaal € 2025,- en maximaal € 2993,- bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op jouw opleiding en ervaring.
  • Een eindejaarsuitkering van 8.33% van je jaarsalaris.
  • We geven je de ruimte door te groeien en je te ontwikkelen in je vak met training en scholing.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
  • Je beschikt minimaal over een afgeronde zorggerelateerde mbo-opleiding op niveau 4.
  • Je kunt reflecteren op je eigen functioneren en dat van het team. Daarnaast ben je in staat om je teamleden te motiveren.
  • Je hebt een innovatieve blik op de processen, die je op een respectvolle manier communiceert.
  • Jouw passie voor de zorg kan combineren met een uiterst professionele houding en een hoge mate van betrokkenheid.
Sollicitatieprocedure
De eerste sollicitatiegesprekken zullen gedurende de procedure gevoerd worden.

Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Ted Rödel (Manager zorg) 06- 52 37 32 85.

Heb je vragen over procedure of welke mogelijkheden er nog meer zijn? Aarzel dan niet om mij te bellen of te appen, want ik help je graag verder. Mijn naam is Gerard Martijn Wobbes en ik ben recruiter. Je kan me bereiken op: 06-82935142.

Heb je vragen over werken bij 's Heeren Loo? Bijvoorbeeld over hoe jouw sollicitatieproces verloopt, of welke vacature het best bij je past? Iedere maandag van 12:00 tot 12:30 uur helpen onze recruiters je verder door alle vragen te beantwoorden in de livechat op Facebook.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Postcode 7413 AP
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 13-10-2021
Reageer voor 31-10-2021
Nummer 71815

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland