Persoonlijk begeleider Smetanalaan VG
Cosis

Introductie en uren

Het team van locatie Smetanalaan VG is op zoek naar een Persoonlijk Begeleider voor 26 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Ik woon op een locatie met oudere en ouder wordende mensen waar de groep wat kleiner is. We hebben een gezamenlijke huiskamer waar we gezellig samen dingen kunnen doen. Ik heb hulp of overname van de begeleiding nodig bij het aan- en uitkleden en bij mijn lichamelijke verzorging. De begeleiding maakt tijd voor mij als ik verdrietig ben en dat vind ik prettig, want ik merk dat ik niet alles meer begrijp. Bij hen kan ik op zo'n moment mijn verhaal kwijt.

Wij als collega's vinden het belangrijk dat je een positieve houding aanneemt, maar ook vakmanschap en professionaliteit toont. Wij zijn betrokken en verwachten dat je de toegewezen cliënten zorgvuldig coördineert en ons informeert over het begeleidingsproces. Tevens kan je feedback ontvangen en geven en zorg je voor samenwerking met de cliënt, het cliëntsysteem en betrokken zorgverleners. We werken vanuit de driehoek en volgens de OWC (ouder wordende cliënt) methodiek. Tot slot hopen we dat je enthousiast, creatief en leergierig bent met een gezonde dosis humor.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 4.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Flexibele instelling in verband met onregelmatige diensten, vroege-, late- en weekenddiensten (geen slaapdiensten). Op de locatie Smetanalaan is een apart team van wakkere wachten.
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
 • Een rijbewijs/auto.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Dezelfde salarisschaal als je collega's Persoonlijk Begeleiders minimaal € 2.025,- en maximaal € 2.993,- volgens FWG 40 van de cao-gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór maandag 31 januari 2022

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Margriet Ellen, Leidinggevende op telefoonnummer 06 510 150 54 of Karin Huiskens, Teamcoördinator op telefoonnummer 06 220 664 14. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Breng een bezoek aan de website van locatie Smetanalaan VG.

Op deze locatie komen meerdere cliëntprofielen voor, namelijk Geesje en Wim. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan hier!

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Type Vacature
Intern nummer 2021-2160
Organisatie Cosis
Locatie Smetanalaan
Postcode 9402XX
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren tot 26
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 14-01-2022
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 74063

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis