(Persoonlijk) Begeleider
Trajectum

Functieomschrijving

Wil jij werken op het snijvlak van gehandicaptenzorg, GGZ en forensische psychiatrie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Waar kom je te werken?

Voor onze locatie ’t Mastler in Eefde zijn wij op zoek naar enthousiaste, ambitieuze mensen die samen met ons willen werken met de meest complexe doelgroep van Nederland. Onze cliënten worden behandeld voor hun gedragsproblemen, zijn soms strafrechtelijk veroordeeld en voor hen is een behandeling geïndiceerd. Onze cliënten worden behandeld in een besloten en open setting. Lijkt deze complexe problematiek jou interessant en zie jij het als uitdaging om voor deze mensen van toegevoegde waarde te zijn? Dan willen we graag in contact komen met jou!

Wat ga je doen?

Als begeleider zijn je werkzaamheden gericht op de behandeling en begeleiding van licht verstandelijk gehandicapte cliënten met sterke gedragsproblematiek. Dit doe je zowel individueel als in groepsverband in overeenstemming met de cliëntplannen. Als persoonlijk begeleider ben je daarnaast ook verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van het cliëntplan. Je werkt nauw samen met een team dat bestaat uit collega begeleiders, de behandelaar, de agogische werkbegeleiding, de onderwijskracht, vaktherapeuten, teammanager en de cliëntenadministratie. Hierdoor bestaat een deel van je werkzaamheden uit rapportage, overdracht en overleg. Doordat de zorg voor onze cliënten 24 uur per dag doorgaat betekent dit dat je ingezet zult worden op onregelmatige diensten.

Functie eisen

Wat breng je mee?

Jij hebt ervaring of aantoonbare affiniteit met de doelgroep SGLVB (Sterk Gedragsgestoord Licht Verstandelijk Beperkt) of een vergelijkbare doelgroep. Je hebt een flexibele en betrokken houding richting collega’s en cliënten en je bent in staat een professionele relatie aan te gaan met de clïent en te handelen naar zijn/haar mogelijkheden.

Zie jij het als een uitdaging om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van ons team en heb/ben jij:

 • Een stevige persoonlijkheid met een relevante afgeronde agogische opleiding op minimaal niveau 4 (SPW, MMZ, Verpleegkunde) of voor de functie van persoonlijk begeleider een HBO-opleiding (Social Work, SPH, MWD of HBO-V)?
 • Enthousiast, gemotiveerd en beschik je over voldoende zelfkennis?
 • Bereid om ’s avonds, in het weekend en in de nacht (slaapdiensten) te werken?

Dan ben jij de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn!

Inschaling

Wat biedt Trajectum jou?

Trajectum biedt jou een werkplek waar je:

 • Je kennis, ervaring en vaardigheden inzet voor een uitdagende doelgroep cliënten met zeer verschillende problematieken;
 • Samenwerkt met leuke, enthousiaste collega's die net als jij gaan voor onze cliënten;
 • Jezelf kunt ontwikkelen en er volop kansen zijn wanneer je deze zelf durft te pakken;
 • Kunt helpen bouwen aan een organisatie en de kwaliteit van de zorg;
 • Iedere dag leert over jezelf en over onze cliënten.

Daarnaast bieden we je:

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met de intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • Een goed salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg in FWG 40 (MBO 4) en FWG 45 (HBO);
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve (zorg)verzekeringen;
 • Een fietsplan;
 • Bedrijfsfitness.

Bijzonderheden

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag reageren? Bel of app naar 06-58774764. Je hebt dan contact met de teammanager (Jan Bongers). Een mail sturen kan ook, naar [email protected].

Er zal op korte termijn een gesprek worden gepland en de mogelijkheid worden geboden om een dienst mee te draaien. Wat ons betreft ben je, bij wederzijdse interesse, meteen welkom! Heb je eerst nog vragen, dan kunnen we deze uiteraard eerst telefonisch of via de mail doornemen. Solliciteren via de website is ook mogelijk. Kijk dan op www.werkenbijtrajectum.nl. 

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie 't Mastler - Eefde
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Jan Bongers, teammanager, 06-58774764
Functie(s) Begeleider niveau 4
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 28-12-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 74150

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum