Persoonlijk Begeleider
Trajectum

Functieomschrijving

Misschien ben jij straks wel onze nieuwe Persoonlijk Begeleider die er samen met collega’s kan zijn voor mensen die het niet aankunnen in de maatschappij.

Wat bieden wij jou?
We hoeven jou natuurlijk niet uit leggen wat het werk als Persoonlijk Begeleider precies inhoudt. Interessanter is wat jij van ons kunt verwachten. En dat is heel veel:

Werk op een bijzondere locatie:
Wanneer jij bij ons op gesprek komt op onze locatie Berkelland van Trajectum (of alvast het filmpje van onze locatie bekijkt via https://youtu.be/LFcg51TCRiM) zal het je meteen opvallen: Berkelland is volledig omheind met hekken en niet zomaar toegankelijk. Onze cliënten wonen binnen een forensische psychiatrische afdeling (FPA)  en worden behandeld voor hun gedrags- en verslavingsproblemen. Berkelland bestaat uit meerdere afdelingen met in totaal 68 cliënten: Een observatiegroep, behandelgroepen, een zorg intensieve afdeling, waar gewerkt wordt volgens de Triple-C methodiek, een resocialisatiegroep, een afdeling voor activiteiten en verschillende vormen van therapie. Daarnaast is er afdeling ‘de Brug’ die fungeert als de poort voor cliënten tussen de geslotenheid van de instelling en de vrijheid van de maatschappij met alle uitdagingen die dit met zich meebrengt.

Werk met een bijzondere doelgroep:
Onze cliënten zijn licht verstandelijk beperkt met ernstige gedrags- of verslavingsproblematiek en zijn strafrechtelijk veroordeeld. Elke cliënt krijgt behandeling en begeleiding op maat aangeboden. Het werken met deze doelgroep is door o.a. de agressie en problematieken van de cliënten complex en zwaar, maar kan ook erg veel voldoening geven. Je werkt feitelijk op het snijvlak van psychiatrie, gehandicaptenzorg en forensische zorg. Als Persoonlijk Begeleider ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming, uitvoering en evaluatie van het cliëntplan. Je begeleid vervolgens de cliënt individueel of in groepsverband in het dagelijks leven volgens de opgestelde cliëntplannen.

Fijne collega’s:
Je hebt interne contacten met je teammanager, collega begeleiders, cliëntenadministratie, activiteitenbegeleiding, de onderwijskracht, vaktherapeuten en de behandelaar. Onze teams bestaan uit een mix van ervaren en minder ervaren collega’s die jou met open armen verwelkomen!

Functie eisen

Natuurlijk wil je weten of dit dé vacature is die bij je past. Dat is zeker het geval als jij:

  • Een stevige persoonlijkheid bent met een relevante afgeronde HBO-opleiding (Social Work, SPH, MWD of HBO-V);
  • Bij voorkeur minimaal 23 jaar bent;
  • (Stage)Ervaring opgedaan hebt met het werken met cliënten met een licht verstandelijke beperking en affiniteit hebt met cliënten met onbegrepen en risicovol gedrag en/of met de forensische psychiatrie.

Inschaling

Goede arbeidsvoorwaarden
Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden:

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met de intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd;
  • Een goed salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg in FWG 45;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve (zorg)verzekeringen;
  • Een fietsplan;
  • Bedrijfsfitness.

Groeimogelijkheden als persoon en als professional:
De cliënten binnen Trajectum worden gezien als de meest intensieve doelgroep van Nederland. Dat doet wat met je als persoon en als professional. Wij bieden jou de ruimte om jezelf hierin te ontwikkelen door je goede begeleiding te bieden die onder andere bestaat uit periodieke training en scholing, waar werkbegeleiding en coaching deel van uitmaken.

Bijzonderheden

Wat je verder wil weten:

-      Berkelland is een van de locaties van Trajectum. Zien wat we doen? Lees meer info op: https://www.trajectum.nl/ of www.werkenbijtrajectum.nl

-      Wat er gebeurt nadat je gesolliciteerd hebt: Je ontvangt een (automatische) bevestigingsmail dat je sollicitatie in goede orde is ontvangen. Je ontvangt uiterlijk binnen 2 weken een terugkoppeling op je sollicitatie.

Wil je meer weten of direct solliciteren?
Adnan Unalli kan je alles vertellen over deze vacature. Je kunt hem bereiken op 06-21206727 of per mail: [email protected]. Direct solliciteren? Kijk op onze website www.werkenbijtrajectum.nl en klik op de button ‘direct solliciteren’.

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, locatie Berkelland te Rekken
Postcode 7157CC
Stad Rekken
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Adnan Unalli, 06-21206727
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 03-12-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 06-02-2022
Nummer 73435

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum