Persoonlijk begeleider vroeghulpcentrum Doggersbank
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE PERSOONLIJK BEGELEIDER 
VROEGHULPCENTRUM DOGGERSBANK (21 uur)

Wil jij met jouw expertise de kinderen bij de Doggersbank verder op weg helpen? We verwelkomen je graag zo spoedig mogelijk!

Vroeghulpcentrum Doggersbank
Een kind ontwikkelt zich in de eerste jaren van zijn of haar leven. Praten, eten, lopen, spelen, het lijkt zo vanzelfsprekend. Binnen Vroeghulpcentrum Doggersbank wordt begeleiding, ervaring en expertise geboden aan kinderen in de leeftijd tussen 0 en 5 jaar waarbij de ontwikkeling niet als vanzelfsprekend verloopt.

Functie eisen

Aandacht voor jouw talent
Je levert een bijdrage aan de behandeling van de kinderen. Je ondersteunt het kind met zijn naasten bij het formuleren van doelen en je bent verantwoordelijk voor de verwerking hiervan in het zorgplan. Je bewaakt de realisatie van de ondersteuningsbehoefte en doelen en stelt indien nodig de doelen bij. Je organiseert activiteiten en doet voorstellen voor nieuwe activiteitvormen. Tevens stimuleer en ondersteun je het kind tijdens de uitvoering van activiteiten. Je rapporteert, neemt deel aan interne besprekingen en je verricht teamtaken in het kader van het zelfregulerende team. 

Daarnaast:

 • heb je een voor het werkveld relevante opleiding op Hbo-niveau en een SKJ-registratie;
 • ben je prima in staat te reflecteren op eigen handelen en dat van collega’s en kan je omgaan met het geven en krijgen van feedback;
 • toon je initiatief en ben je proactief;
 • ben je in staat om vanuit partnerschap (met ouders en betrokken netwerk) de dienstverlening op een professionele wijze in te richten.

Aandacht voor elkaar
Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Inschaling

Aandacht voor jou
Vanzelfsprekend zorgen we goed voor onze cliënten. En natuurlijk ook voor jou! Daarom krijg je als persoonlijk begeleider bij De Passerel:

 • direct een vast contract;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt;
 • een dertiende maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • Pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool.

Bijzonderheden

Aandacht voor jouw sollicitatie
Je snapt het: zo’n kans mag je gewoon niet laten liggen. Solliciteer dus uiterlijk op 23 januari 2022aarna is deze vacature gesloten. Hoe? Stuur je motivatiebrief en cv naar [email protected] Benoem dan ook het vacaturenummer 022-12, dan weten we precies waar je voor solliciteert.

Heb je vragen over deze functie? Je kunt contact opnemen met Yvonne Slegers op 055-3561785.

Tijdens de looptijd van deze vacature gaan we alvast in gesprek met geschikte kandidaten. De vacature kan daarom eerder gesloten worden.

Zijn jullie allemaal enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een meeloop dag! Een goed moment om het werk bij De Doggersbank van dichtbij te ervaren.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 022-12
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 12-01-2022
Reageer voor 24-01-2022
Ingangsdatum 12-01-2022
Nummer 107111
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel