Persoonlijk begeleider Wachtpoststraat Venlo
Pluryn

Locatie en doelgroep

De locatie Wachtpoststraat in Venlo bestaat uit 7 appartementen waar cliënten zo zelfstandig mogelijk wonen. De cliënten hebben een verstandelijke beperking, lichamelijke beperking en/of Niet Aangeboren Hersenletsel. Er is woonruimte voor 7 cliënten en momenteel wonen er 7 cliënten tussen de 27 en de 55 jaar. De nadruk ligt op huiselijkheid en sfeer en je bied ondersteuning op allerlei vlakken zoals lichte verzorgende handelingen, activiteiten en het beantwoorden van vragen op allerlei levensgebieden.

Dit is jouw werkdag

Als persoonlijk begeleider werk je mee in de zorg en begeleiding, maar ben je deels vrijgesteld om de begeleiding van cliënten goed vorm te geven. Naast praktische uitvoering ben je met name verantwoordelijk voor de coördinatie en ontwikkeling van het individueel plan samen met cliënten. Je begeleidt cliënten vanuit de doelen die gesteld zijn in het individueel plan. Daarnaast verricht je de begeleidende, verzorgende en ondersteunende taken. Je creëert een warme en veilige woonomgeving voor de cliënten. Je onderhoudt de contacten met de ouders/verzorgers van de cliënten en andere belanghebbenden en ondersteunt de cliënten bij het onderhouden (en evt. uitbreiden) van sociale netwerken. Tevens lever je een bijdrage aan de kwaliteit en teamontwikkeling. Je draagt zorg voor de rapportage, overdracht en overleg. Tot slot verricht je huishoudelijke en administratieve werkzaamheden.

Dit ben jij

Je houdt van aanpakken en hebt talent voor begeleiden en verzorgen. Je kan goed samenwerken en weet collega’s te enthousiasmeren. Je brengt mensen met elkaar in verbinding en hebt een prettige manier van communiceren. Jij weet als geen ander het team mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen rondom de cliënt of de werkwijze. Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken (waaronder slaapdiensten) en alleen op een groep te staan. Je woont in de buurt van Venlo.

Dit heb jij

 • Een MBO-4 of HBO opleiding richting de zorg;
 • Het liefst enige ervaring met de taken van een persoonlijk begeleider of binnen een soortgelijke functie;
 • Interesse en motivatie om je zo snel mogelijk te scholen voor de nodige autorisaties.

Wij zijn Pluryn

Wij zien een wereld vol mogelijkheden, voor iedereen. We werken samen om kansen te benutten en onze kwaliteit voortdurend te verbeteren. Met onze persoonsgerichte zorg halen we het beste uit onszelf en de cliënt. Ons doel? Het bieden van de juiste behandeling en ondersteuning aan iedereen met een complexe zorgvraag. Voor een zo goed mogelijk leven. Want daar heeft ieder mens recht op. Ook als dat (even) niet op eigen kracht lukt.

Wij weten dat we hierin het verschil kunnen maken. Want we zijn specialisten in jeugdzorg en gehandicaptenzorg. Bij ons werken mensen de er elke dag voor gaan, flexibel zijn, verantwoordelijkheid durven nemen en cliënten en zichzelf graag zien groeien. Hun expertise en betrokkenheid zijn voor Pluryn van onschatbare waarde. Bij ons krijgt je alle mogelijkheden om beter te worden in je vak, je te verdiepen of verbreden en eventueel een nieuwe stap te zetten in je loopbaan binnen Pluryn. Spreekt jou dit aan? Dan ben jij de professional die wij graag in huis willen hebben. We zijn benieuwd naar jouw drijfveer.

Dit biedt Pluryn

 • Een boeiende en verantwoordelijke functie in een kleinschalige en huiselijke setting;
 • Een hecht team met korte lijntjes;
 • De functie van persoonlijk begeleider is op deze locatie ingeschaald in functiegroep 40 van de cao gehandicaptenzorg met een salaris tussen € 2.236,- en € 3.154,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week);
 • Een interessante onregelmatigheidstoeslag;
 • Een flexibel meerkeuzesysteem en een goede pensioenregeling, conform genoemde cao; 
 • Een parttime dienstverband voor 28 uur per week voor de duur van een jaar, met de intentie dit te verlengen.

Meer weten? 

 • Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Christine Voorn, teammanager, via 06-18190371;
 • Voor vragen rondom de procedure mag je een WhatsApp sturen naar Marscha Lamers, recruiter, via 0610757042.

Ben je enthousiast? Reageer dan snel! Deze vacature is zowel intern als extern gepubliceerd. Interne kandidaten genieten de voorkeur.Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Heb je interesse?

Solliciteer dan via de website van Pluryn:

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/persoonlijk-begeleider-wachtpoststraat-venlo

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Regio Limburg
Postcode 5914 AC
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 29-06-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 29-06-2022
Nummer 112083
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn