(Persoonlijk) Begeleider Wonen / De Vijver / uren in overleg
Elver

Wat ga je doen?

Je krijgt de kans om samen met het team en de bewoners te ontwikkelen binnen een vrij nieuwe woning en hierbij jouw ervaring en kennis toe te passen. Durf jij samen met ons de dromen voor ontwikkeling en groei van onze bewoners te realiseren? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als (Persoonlijk) Begeleider Wonen binnen een zelfstandig werkend team. Dit houdt in dat je samen met je collega's verantwoordelijk bent voor jouw groep. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: dag-, avond- en weekenddiensten. Doordat je samen met een team verantwoordelijk bent voor de Vijver wordt het gewaardeerd dat je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega's. Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega's invulling geeft aan de dag.

Als Persoonlijk Begeleider ben jij de belangenbehartiger van een aantal bewoners en coördineer je de zorgverlening om hen heen. Jij stelt het zorgplan voor de bewoner op aan de hand van functionele aanwijzingen van meerdere disciplines en bevindingen van collega's in je team. Hierbij werken we vanuit de driehoek. Je bewaakt de uitvoering van de gemaakte afspraken en koppelt dit tijdig terug naar je collega's.

Als groepsbegeleider ben jij voor het waarborgen van de dagelijkse zorg en de afspraken rondom de bewoners. Daarnaast kun jij verantwoordelijk worden voor andere taken binnen de vijver zoals: Roosteren, Financiën, schaduw pb´er of activiteiten plannen. Handelen in acute situaties is jou niet vreemd.

Wat vragen wij van jou?
 • Jij wordt enthousiast van en hebt ervaring met het werken in een driehoeksverband met ouders.
 • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt.
 • Jij bent een persoon die interesse heeft in het werken met bewoners met intensieve en complexe begeleidingsvragen en hebt ervaring als het gaat om omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag. Daarbij zijn de volgende competenties van belang: inlevingsvermogen en nieuwsgierigheid naar de ander, doorzettingsvermogen, groot relativeringsvermogen, observeren en uitstekende (non) verbale communicatie vaardigheden (ook in emotioneel intensieve situaties).
 • Gezien de doelgroep is het voor onze bewoners en het team prettig als je stevig in je schoenen staat.
 • Je bent een persoon die denkt in mogelijkheden en kansen, kan organiseren en dit overdragen aan het team.
 • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep en kennis heeft van autisme.
 • Je voelt je op je gemak bij verschillende begeleidingsstijlen en kan hierbij snel schakelen tijdens jouw dienst, je kan goed op jezelf reflecteren.
 • Omdat wij met de bewoners graag op pad gaan voor activiteiten buiten het terrein is het van belang dat jij in het bezit bent van een rijbewijs.
 • Het belangrijk dat je open staat voor neventaken omdat wij in een zelfsturend team werken. Mogelijkheden zijn hierin financiën beheer, roosteraar, werk/stagebegeleider en of activiteiten plannen.
 • Binnen de samenwerking staat (persoonlijke) ontwikkeling en leren centraal, daarom is het van belang dat jij een echte teamplayer bent. Je beschikt over gemotiveerde en goede communicatieve vaardigheden met zowel bewoners, verwanten als collega's.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 3 (Begeleider) en niveau 4 (Persoonlijk Begeleider). Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ),

Wat bieden wij jou?
 • We zoeken drie mensen voor in totaal 67,5 uur per week, te verdelen in overleg één collega als Persoonlijk Begeleider en twee als Woonbegeleider.
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Als Persoonlijk Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 40 tussen de € 2.236,- en € 3.154,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega's Kelly, Romy of Rens van de Vijver via de [email protected] of 0314-696578.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.

*Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer info
De vijver
0314-696578 / 0682273250
[email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 18-11-2022
Reageer voor 31-12-2022
Nummer 115613

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver