Persoonlijk begeleider wonen (24 tot 28-uur)
Stichting ZON Enschede

Functieomschrijving

Stichting ZON Enschede geeft 24-uurs woonbegeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn een jonge en kleinschalige organisatie die zich kenmerkt door termen als vernieuwing en ontwikkeling.

Voor een van onze locaties zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die het team komt versterken.

Voor onze 24-uurs woonlocatie 'het Franklin' met (jong)volwassen bewoners zijn wij namelijk op zoek naar een Persoonlijk begeleider. Als Persoonlijk begeleider bied je ondersteuning aan cliënten met een verstandelijke beperking in hun dagelijks leven.
Daarbij kijk en luister je naar de wensen en behoeften van de cliënt en stimuleer je deze om daar waar kan zoveel mogelijk zelf te doen. Deze wensen en behoeften worden omgezet in een begeleidingsstijl waarvoor cliënt en Persoonlijk begeleider samen verantwoordelijkheid dragen.

Deze locatie wordt tevens gebruikt als uitvalbasis voor ambulante zorg. Ook zijn we druk bezig met het opzetten van activiteiten en dagbesteding omdat de locatie daar goede mogelijkheden voor heeft. Kortgezegd  zijn er veel mogelijkheden om te groeien in de zorginteresses die bij je passen!

Belangrijk hierin is dat je een doorzetter bent die in een vastberaden team wil werken waar duidelijkheid scheppen en structuur bieden centraal staat.

Ben jij diegene die gebruik wil maken van de vele ontwikkelingsmogelijkheden en herken jij jezelf in de combinatie van professionaliteit en humor? Sta jij daarnaast stevig in je schoenen en laat jij je niet zomaar uit het veld slaan? En is tot slot de complexe zorg met onder andere gedragsproblematiek een uitdaging voor je? Dan zoeken wij jou!

Bij gebleken geschiktheid in ontwikkeling en ervaring bestaat er trouwens ook de mogelijkheid om te groeien naar een Senior begeleiders functie (schaal 45).

Functie eisen

  • Beschikt minimaal over een relevante afgeronde Mbo-opleiding (niveau 4) of HBO zoals Social Work. 
  • Een team-player maar ook goed in staat zelfstandig te werken/beslissingen te nemen.
  • Goed in staat te reflecteren op eigen handelen.
  • Positief ingesteld en een overtuigende persoonlijkheid die sterk in de schoenen staat
  • Flexibel inzetbaar waaronder bereidheid om slaapdiensten te draaien.
  • Met moeilijk verstaanbaar gedrag kunnen omgaan.
  • Schriftelijk/taalkundig goed onderlegd in verband met het werken met dossiers, en andere officiële documenten.
  • In je motto zijn kenmerken van humor en gelijkheid te vinden!

Inschaling

en functie voor 24 of 28 uur voor bepaalde tijd met kans op verlenging tot uiteindelijk een vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO gehandicaptenzorg. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € 2.993,00 op basis van een 36-urige werkweek (FWG 40). Inschaling is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.

Naast vakantiegeld en onregelmatigheidstoeslag is er ook sprake van een 13e maand.

Bijzonderheden

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Regeling, tel: 06 36583114. Je sollicitatie met cv ontvangen wij graag uiterlijk 24 oktober a.s. bij voorkeur per mail aan p.regeling@zon-enschede.nl

Type Vacature
Organisatie Stichting ZON Enschede
Locatie Stichting ZON Enschede
Postcode 7523 KB
Stad Enschede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 13-10-2021
Ingangsdatum Per direct
Reageer voor 25-10-2021
Nummer 71813
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting ZON Enschede

Stichting ZON Enschede is een jonge, kleine zorginstelling. De zon staat voor warmte, kracht en leven en dat is precies waarom wij dit symbolisch in de naamstelling van de stichting gebruiken. Wij willen een warme en veilige leefomgeving creëren voor bewoners maar waar wel vanuit kracht wordt gehandeld en niet vanuit geloof in beperking. ‘Leer mij het zelf te doen’ is het motto, om vandaaruit de bewoner mogelijkheid te bieden zicht te ontplooien zoals hij of zij dat wil.

Meer over Stichting ZON Enschede