Persoonlijk Begeleider Wonen/Klompendreef 3/25,2 u
Elver

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag binnen de woning Klompendreef 3. Dit is een intensieve begeleidingsgroep, waarbij je de zorg draagt voor 7 bewoners in de leeftijd van 33 tot 59 jaar. Klompendreef 3 is een groep waarbij regelmatig activiteiten ondernomen worden, deze worden afgewisseld met rustige momenten. We vinden het leuk om een wisselend aanbod aan activiteiten te creëren. Wij gaan onder andere wandelen, fietsen, met de bus rijden en zijn zomers in de tuin te vinden voor watergevechten en vuur stoken in de vuurkorf. Wij proberen onze bewoners activiteiten op maat aan te bieden op basis van behoefte en alertheid. Samen met jouw enthousiasme, aanpassingsvermogen en flexibiliteit kunnen we de bewoners pas écht blij maken. Heb jij ideeën voor activiteiten, neem dan jouw inbreng mee!

Waarom hier werken?
Jij gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Heeft een bewoner een zetje in de juiste richting nodig? Jij helpt mensen met liefde zodat er - stapje voor stapje - vooruitgang wordt geboekt. Als Begeleider ben je er niet alleen om te helpen bij het uitvoeren van algemene dagelijkse levensverrichtingen. Je draagt ook zorg voor een duidelijk en voorspelbare omgeving. Jij hebt oog én oor voor wat mensen nodig hebben.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag binnen een zelfstandig werkend team, waardoor je samen verantwoordelijk bent voor alle taken binnen de groep. Het wordt hierbij gewaardeerd als je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega's. Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega's invulling geeft aan de dag.

Als Persoonlijk Begeleider ben jij de belangenbehartiger van een aantal bewoners en coördineer je de zorgverlening om hen heen. Jij stelt het zorgplan voor de bewoner op aan de hand van functionele aanwijzingen van meerdere disciplines en bevindingen van collega's in je team. Je bewaakt de uitvoering van de gemaakte afspraken en koppelt dit tijdig terug naar je collega's. Daarnaast neem je deel aan multidisciplinair overleg en zorgplanbesprekingen.

Wat vragen wij van jou?
 • Flexibiliteit in denken en doen.
 • Je in kunnen leven in de omgeving van bewoner en verwant.
 • Jij bent in het bezit van een rijbewijs, omdat wij met de bewoners vaak op pad gaan voor activiteiten buiten het terrein.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 4. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.
 • Als Persoonlijk Begeleider coördineer jij de team- en organisatietaken. Jij doet dit niet alleen, deze verdeel jij samen met jouw collega's. Jij motiveert jouw collega´s om de taken op te pakken en bewaakt hierbij het proces.

Wat bieden wij jou?
 • Je werkt 25,2 uur per week. *Uren zijn in overleg met het Flexbureau aan te vullen tot 32 uur per week (wij leggen je graag uit hoe dit precies werkt).
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Persoonlijk Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 40 tussen de € 2.025,- en € 2.993,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega's van Klompendreef 3 via [email protected] of 0314-696973.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.

*Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure met inachtneming van de huidige RIVM maatregelen.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer info
Klompendreef 3
0314-696972
[email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 25
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 11-01-2022
Reageer voor 15-02-2022
Nummer 107068

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver