Persoonlijk Begeleider woonvorm Lelystad
Omega Groep

OMEGA GROEP

Omega Groep levert aan de cliënten een bijdrage aan de levenskwaliteit van mensen, vanuit een contextuele benadering. Wij zoeken een nieuwe collega voor onze locatie. Wil jij op een unieke, kwalitatieve manier vanuit de ontmoeting een relatie opbouwen om zo zorg te leveren aan onze bewoners? Lees dan verder!

LOCATIES

Op een locatie in het centrum van Lelystad zijn wij op zoek naar een gedreven collega die met ons wil bijdragen aan de levenskwaliteit van onze bewoners.

DE BAAN

Je dienst begint met het afstemmen of lezen van de overdracht. Vanaf dan zoek je naar de balans tussen diverse geplande en spontane ontmoetingen. Je werk bestaat uit een mix van individuele begeleiding en groepsbegeleiding. Je organiseert bijvoorbeeld activiteiten zoals een inloopmoment met koffie of een spelletjesmiddag. De bewoners bezoek je in hun eigen appartement omdat je dan kunt zien hoe ze er écht bij zitten. Je sluit aan bij wat een ieder nodig heeft om zo goed mogelijk te kunnen wonen en leven. Soms help je met de financiën, het plannen van huishoudelijke taken of het koken van een maaltijd. Een ander moment ga je samen boodschappen doen, bezoek je een huisarts of specialist. Een werkdag kent doorgaans veel dynamiek. Het is hard werken om een kwalitatieve ontmoeting te hebben en je moet eerst vooral investeren in doen wat je zegt en betrouwbaar zijn. Het is een zelfstandige functie waarbij je ook veel samenwerkt, omdat je bijvoorbeeld gezamenlijk verantwoordelijk bent voor één of meerdere bewoners.

JIJ:

Deze dynamische baan vraagt dat je voortdurend kunt schakelen en jij hebt daar lol in. Je kunt goed reflecteren en moet goed kunnen omgaan met de beperkte ‘maakbaarheid’. Je doet je uiterste best voor de bewoners maar dit geeft geen garanties voor de uitkomsten. We zoeken dan ook iemand die vitaal en energiek is. Verder:

 • Heb je een behoorlijke mate van zelfstandigheid;
 • Kun je planmatig en methodisch werken;
 • Sta je stevig in je schoenen en weet je om te gaan met complexe problematiek;
 • Als je kennis hebt van contextueel werken is dat een pré;
 • Bent bereid om wisselende diensten te draaien, inclusief slaapdiensten.
 • Heb je een afgeronde (zorg)opleiding op MBO-4 of HBO niveau, zoals SPH, MWD of SPW 4.

WIJ BIEDEN:

 • Een dienstverband van 24 uur per week;
 • Een contract voor een jaar met intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO gehandicaptenzorg, functiegroep 40;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een aanvullende regeling woon-werkverkeer tot max. 30 km enkele reis.

VRAGEN?
Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met Miluska de Ruiter. Zij is bereikbaar op 06-12402970.

ONTMOETEN
Herken jij jezelf en zou je graag onderdeel willen zijn van dit team? Stuur dan uiterlijk 15 juli 2020 je motivatiebrief en cv naar vacature@omegagroep.nl onder vermelding van persoonlijk begeleider Lelystad.

TER INFO

 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) dient binnen te zijn voor de eerste werkdag.
 • Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 • Er zal een referentiecheck gedaan worden bij de door jouw opgegeven (ex-)werkgever.
 • Voor het verwerken van persoonsgegevens volgen wij de AVG-richtlijnen. Zie ook ons privacyreglement en gedragscode.
Type Vacature
Organisatie Omega Groep
Locatie Omega Groep
Postcode 8025 BC
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 26
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Miluska de Ruiter
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 29-06-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 15-07-2020
Nummer 53572
Doorsturen Bekijk PDF

Omega Groep

Het gaat om wie je bent Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms heb je een beetje hulp nodig. Geruststellende gedachte is dat dit voor alle mensen geldt. Wat altijd helpt is mensen in je nabijheid die het goed met je voorhebben. Bij Omega Groep staat de ontmoeting tussen mensen dan ook centraal. Deze menselijke ontmoeting is het uitganspunt van alles wat we bij Omega Groep doen. Het appèl wat de ene mens op de andere mens doet vormt de bron van onze relaties. Daarom zijn de erkenning van wat de cliënt nodig heeft om kwaliteit in zijn leven te ervaren èn de erkenning van wat de medewerker nodig heeft om daaraan een bijdrage te kunnen leveren verankerd in de visie van Omega Groep.

Meer over Omega Groep