Persoonlijk Begeleiders - Bloemendal - Deventer
De Parabool

Functieomschrijving

Bij de Parabool ondersteunen we kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Wij vinden goede zorg erg belangrijk. Met ongeveer 400 medewerkers zorgen wij samen voor het beste resultaat. Dit doen wij en dat voelen zij. Niet eenmalig of speciaal, maar dagelijks en gewoon. Dat maakt ons bijzonder!

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging met veel afwisseling? En lijkt het je interessant om te starten in een volledig nieuw team? Dan is onze nieuwe woonlocatie, De Bloemendal, in Deventer zeker iets voor jou! 

Naar verwachting zal medio december 2022 gestart worden met De Bloemendal. Een woonlocatie voor volwassenen vanaf 23 jaar met een verstandelijke beperking. Het is een brede doelgroep met een WLZ VG 3,4,5 of 6 indicatie.

Op de derde etage bevindt zich de woonlaag voor deze 24-uursgroep. Deze woonlaag bestaat uit 10 volledige appartementen met elk een slaapkamer, badkamer en woonkamer met keukenblok. Ieder appartement heeft een ruim balkon ter breedte van het gehele appartement. Op de verdieping is tevens een algemene ontmoetingsruimte die gebruikt kan worden voor gezamenlijke activiteiten.

Voor deze nieuwe locatie zijn we op zoek naar meerdere collega’s. Grijp jij deze kans?

Persoonlijk Begeleiders

De Bloemendal

Minimaal 24 uur - uren in overleg

Bloemendal was voorheen een zorgcentrum beheert door Solis. Het bevindt zich in de wijk Borgele in Deventer dichtbij het winkelcentrum. Op de 4e verdieping komen appartementen voor ambulante cliënten van de Parabool en ook de Wasserette zal op de begane grond zijn intrek nemen. Naast de Parabool beheren ook Dimence en Solis een aantal zorgverdiepingen en ook zijn er zelfstandige appartementen die particulier verhuurt worden.

Op de begane grond is er een grote algemene ontmoetingsruimte, waar het de bedoeling is dat er diverse activiteiten georganiseerd gaan worden voor en door de bewoners van Bloemendal.

Hoe ga jij onze cliënten helpen?

 • Jij begeleidt en verzorgt de cliënten in hun woonsituatie. De basis hiervoor is het individuele ondersteuningsplan dat voor de cliënten is opgesteld.
 • Jij begeleidt in de basis met de handen op de rug bij zowel individuele vragen als onderlinge interactie.
 • Jij biedt de cliënt persoonlijke begeleidingsmomenten in hun eigen appartement, of in de gedeelde groepsruimte met andere cliënten.
 • Jij kookt voor de cliënten van de woonlocatie, soms doe je dit samen met de cliënt!

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een zorgopleiding op minimaal niveau 4 afgerond en bent gemotiveerd om je te ontwikkelen in de gehandicaptenzorg.
 • Je weet regie te voeren en met jouw coachende vaardigheden help je de cliënt om verantwoordelijkheid te nemen en help je hem/haar om zaken waar mogelijk zelfstandig op te pakken.
 • Je kan zelfstandig werken, voelt je verantwoordelijk voor jouw taken en werkt op een transparante manier.
 • Je kan vlot schakelen tussen het begeleiden van cliënten met verschillende ontwikkelingsniveaus.
 • Flexibiliteit! Op de woonvorm werk je in een dienstenpatroon met onregelmatige tijden. Daarom draai je vroeg-, laat- of slaapdiensten en werk je in de weekenden en op feestdagen.

 Wat kan de Parabool jou bieden?

 • Je krijgt een contract voor een jaar, met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40, max. € 3.154,- op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een prettige werkgever. De Parabool is al jaren een organisatie waar cliënten en medewerkers het naar hun zin hebben.

Meer weten?
Neem contact op met Frank Heuvelink (06-12051813) of Anne Schutte (0570-745629).

Sla jij je vleugels uit bij de Parabool? Maak er werk van!
Al helemaal overtuigd dat deze functie is wat jij wilt? Wacht dan niet en stuur je motivatiebrief met  en cv uiterlijk 31 augustus 2022 a.s. via de sollicitatiebutton of via www.deparabool.nl/vacatures, dan spreken we jou gauw!

 

 

 

 

 

.

.

.

Type Vacature
Organisatie De Parabool
Locatie De Bloemendal
Postcode 7414 BJ
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Neem contact op met Frank Heuvelink (06-12051813) of Anne Schutte (0570-745629)
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 01-08-2022
Reageer voor 31-08-2022
Ingangsdatum 01-08-2022
Nummer 112859
Doorsturen Bekijk PDF

De Parabool

Als kleine nuchtere organisatie voelen wij ons al jaren thuis in Salland. Om ons heen zien wij de zorg verzakelijken. Grote fusies, papierstapels, bureaucratisering, loketten. Bij De Parabool willen wij willen vooral onszelf blijven: een organisatie waar de mens centraal staat. Waar je als individuele medewerker wordt gezien en het beste van jezelf kunt laten zien.

Meer over De Parabool